Radyoloji Tiroid nodulu ablasyonu (Girişimsel Radyoloji)
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Radyoloji Tiroid nodulu ablasyonu (Girişimsel Radyoloji)
-
18-09-2022, 18:37:18Merhabalar oncelikle ben de bir tiroid hastasıyım ve daha once ameliyat olmaktan son anda vazgectim. Bodrumda bir doktor ilacla tedavi edebildiğini duydum ki bana kesin ameliyat olman gerekiyor ilacla tedavi olamazsın demişlerdi. Bodrumdaki doktor gunde 6 veya 7 tane ilac yazdı bunları 2 bucuk ay kadar kullandım hakikaten de nodullerim baya kuculdu en son sağ tarafta fındık buyukluğunde kaldı ki benim sağ lobum sol lobum ve yemek borusunda olmak uzere ciddi boyutlarda nodullerim vardı. Hatta yemek borusundan aşağıya doğru minik nodullerim olduğu soylendi. Solid yani katı nodul olmasına rağmen kuculdu ama ilaclar midemi mahvetti o yuzden bıraktım tekrar buyuduler tabii ki. 2016 yılında evlendim Aradan 6 yıl gecti tup bebek doktorum bunun caresine bakmamı soyledi. Hormonlarım normal calışıyor ama yine de tedavini ol dedi. Bugun Ankara ’da ismini vermek istemiyorum Prof doktor olan ve ablasyon tedavisini yıllardır binlerce hastasına uygulayan ve guzel sonuclar alan bir doktorun yanına gittim detaylıca konuştum kararımı verdim bu tedavi yontemini uygulayacağız. Cumartesi gunu yapılacak inşallah bu surecin nasıl işlediğini ve sonuclarımı buradan sizlere yazmayı amaclıyorum. Herkese sağlıklı gunler dilerim Herşeyin başı sağlık !