Kronik urtikerden kurtuldum
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kronik urtikerden kurtuldum
-
18-09-2022, 18:35:41Merhaba ben de bu hastalıktan 2 bucuk sene kadar cektim .bendeki tek fark ic organlarında da hissediyorum olmamdi .boğazım yutak borumu tamamen kapanıyordu.yutkunamiyordum.anjio odem eşlik etmeye başladi. Hicbir ilac etki etmemeye başladı. Hastanın ilacların hicbiri başta etki ettiği gibi yararı hic kalmadı. Celcept dapson steroid xolair asi si 15 gunde bir uygulanmaya başlandı. Başta iyiydi fakat 12 .dozda onada alerjim oldu bıraktık. universite hastanesinde tedavi oldum. Dr um dunya iyisiydi. Ucret asla odemedim zaten oyle ucretli muayeneside yok.seni iyilestirecegim dedi Telini bile verdi. Her atakta aradim .2 sene ye yakin kortizon aldim .hergun bu halde olduğum icin. Turkiyede ilac kalmadi yurt disindan getirttik tabi dr tarafindan bakanlik onayli.onlarda hemoliz bobrek enfeksiyonu yaptı.herkeste olmazmış zaten.bende butun yan etkilerin hepsi yaşandı. En sonunda sağlık bakanlığına yazı yazıldı. Cıplak fotolarim cekildi. Ivig tedavisi icin onay istendi. Bağışıklık sistemi coktuğu icin olurmus urtiker. Onay gelmeyince tekrar yazı yazdı dr um 2.de onay geldi .o zaman 1 kutusu 7 bindi ilacın. 6 kez hastaneye yattim .Her yatisinda 12 kutu verildi .cok şukur 6.dozda tamamen iyileştim.2 sene oldu maasallah yok. Ne girmediğim kukurtlu sular .okunmuş sular kurşun dokulmuş sular . Yatirlar dereler şifalı sular .hic inanmayın bağışıklık kuvvetlenmedigi surece hastalık gitmiyor. Kimseye guvenmeyin şarlatanlara o kadar boşa para doktum .hepsi boş. Bir dr a gidip anlamiyor diye bırakmayın. Her dr da tedavi basa donuyor .aşi ile iyilesenlerde var .ama benim gibi direncli olan urtikerde var .ilacların etki ettiği urtikerde var. Neye alerji olduğum bulunamadı. Ailevi problemlerim vardi.ona bağladılar. Allah herkesin yardımcısı olsun. Cok kaşınıyor biliyorum ama kasimayin iz kalıyor.ben onun icin ucu plastik masaj taragi aldim . Hic tirnaklamadim. Soğuk duş. Birde kendinizi dinlemeyin .kaşıntı başlayıp yoğunlaşıyor yuruyuşe cıkın. INSALLAH HERKES bu illetten kurtulur