Merhaba arkadaşlar
Ben 30 yaşında bir kadınım gecen sene bazı şikayetlerimden dolayı araştırma Hastanesi'ne gittim ve 4 ay suren tetkiklerin ardından MS teşhisi kondu ve ilac tedavisine başladım ama ben bunyemi biliyorum grip dahi olsam ilac icemiyorum bunyem kabul etmiyor ilacı yan etkileri başlıyor vucudumda MS ilaclarına başladım tabiki vucudum buna da tepki verdi mideme kramplar girdi midem bulandı doktora bu şikayetleri soyledim alışacak bunyen kullanmak zorundasın dediler acaba doğru yolda mıyım ilaclar doğru mu diye başka bir profesor buldum ona gittim onlar da beni tepeden tırnağa inceledi ve doktorum o profesorun oğrencisiymiş cok doğru bir tedavi uygulanıyor sana dediler ama 1 sene gecti ben hal aynıyım ilacları icince halsiz kalıyorum midem bulanıyor akşama kadar istiğfar ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum yani şuan fiziksel olarak bir sıkıntım yok doktorlar 10-20 sene sonram icin bu tedaviyi uyguladıklarını soylediler benim gibi durumda olanlardan yardım bekliyorum yada bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı Kazen desteklerine ihtiyacım var
Noroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları MS ile yaşamak (bilgilerinize ihtiyacım var)
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Noroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları MS ile yaşamak (bilgilerinize ihtiyacım var)