Hipotiroidi olanlar rica etsem bakabılırmı
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hipotiroidi olanlar rica etsem bakabılırmı
-
18-09-2022, 18:35:06Selam kızlar 1 ay once hipotiroidi teşhisi koyuldu doktor 1 ay daha takıp yapıp o sekılde ılac yazıcak kıs, daha ilaclık kadar yuksek deilmiş, ama normalin ustunde tabi, bi anda aşırı kılo aldım yiyorum doymuyorum baya baya kilo alınca altından hasımato cıktı, bu hastalık hem metebolızmanın hemde troitleri yavaşlatıyormuş ve bazı organlarıda etkilıyormus, bende aşırı bir haksızlık var sureklı uyku halı iş yapasım gelmio enerjimi azaltıyor resmen, sureklı yatarken de tansıyon duşuyo nabız sayım duşuyor, tansıyon aletınde yatarken nabzım 57 58 ama hareket edınce 67 65 70 arası, cuma gunu kalp doktoruna gittim bi sorun cıkmadı troıt nabız duşukluğu yaparmış, kan sulandırıcı verdi bana doktor gercekten onu icince kalbım daha saglıklı daha guzel atmaya basladı. Şimdi kafama takıldı ilerleyen surecte hamıle kalırsam sorun olurmu. Birde nabız duşukluğu oldurur mu omur boyumu kullanıcam. Duşuk nabız kalp ıcın cok saglıklı bişeymiş ama ben tedirgin oldum sonucta vucut yavaslıo zamanla hayatı organlarda sorun olurmu diye.. Yapı olarakta aşırı pimpirikliyim gunde 30 defa nabızıma bakarım