Merhaba arkadaşlar. Bir dedim var ama cok buyuk bir derdim var. Gecmiyor bir turlu. Diken ustundeyim sanki. Ağzımda 5-6 yıldır ekşi bir tad var. (19 yaşımdayım) Geniz akıntısı gibi bir his var. Balgam cıkmıyor ama sanki boğazımda bir şey varmış gibi. Gitmediğim doktor kalmadı bir cok değişik yerde KBB ye gittim. Farenjit sinuzit deyip yolluyordular. 2 yıl once oğrendim ki alerim varmış ev tozu ve polene. Asıl derdim boğazımda surekli dolma hissi genizde acılık hissi sabah kalktığımda koku olması. Arada sıradada oluyor o ekşilik hissi geldiği zaman koku oluyor farkediyorum Acaba reflu mu diye duşunmeye başladım doktora gideceğim ama en azından biraz bilgim olsun diye soruyorum. Dilimde bir pas var ve surekli boğazımı temizleme ihtiyacı duyuyorum. Son gittiğim 2 doktor geniz akıntısı alerjik kaynaklı dedi ama kulladığım ilaclar hic işe yaramadı. İcimde Allah korkusu olmasa gercekten intihar ederdim. Bir turlu anlayamadım neden kaynaklı bu dert. Cok uzuluyorum. Duşunun bademcik iltihabı olduğunuzda hissettiğiniz o rahatsızlık hissini. Surekli yaşıyorum bunu. Ne yapacağımı şaşırdım. Burada konuyu acmamın sebebi belki birileri tecrubelerine dayanarak bir yok gosterir. Hayat zindan oldu bana. Ne olur bildiklerinizi paylaşın