Bu yazıyı benim gibi bu hastalık hakkında bilgi arayan deli gibi cırpınan arkadaşlar icin yazıyorum Babam Ağustos ayında sarılık gecirerek rahatsızlandı.acil hastaneye kaldırıldı safra yoluna stent takıldı bir hafta hastanede yattı bir suru tetkik yaptılar veeee hic birşey bulamadılar. Bizde bu işin peşini bırakmak istemedik ciddi bir hastalık olabileceğini duşuyordum babamı İstanbul ’a gelmeye ikna etmek icin cok uğraştık sonunda babam İstanbul ’a geldi ve o gun yine hastalandı yine sarılık oldu ozel hastaneye goturduk yine stent taktıklar ama babamı yakalamışken butun tahlilleri yaptırdık ve bize onkoloji doktoruna gitmemizi herseyin cok gec olduğunu once kemoterapi almaya başlaması gerektiğini soylediler. Dunyam başıma yıkıldı. Ama babama karşı guclu olmalıydım ona gercekleri soylemedik ve cok iyi bir onkoloji doktoru araştırmaya başladık. Araya torpil tanıdık sokarak Onu bulduğumuza inanıyorum. Ahmet hocam gerekli gorduğu butun tetkikleri yaptı.sıra biyopsiye geldi. Bana Biyopsi sonucunu oğrenmeye gittiğimizde babama da hastalığını uygun bir dille acıklayacağını bildirdi. Ve biyopsi sonucunu temiz cıktı biz sonunda yuzumuz guluyor dedik.Ama hocamız işini şansa bırakmadı ve bizden eus yaptırmamızı kesin sonucu o zaman alacağını bildirdi bizi yakın bir arkadaşına yonlendirdi. Eus yaptırdık ve sonucumuz az diferansiye adenokarsinom ve umutlarım yine sondu