arkadaşlar merhaba

suratımda toplamda irili ufaklı 23 adet ben mevcuttu. Bunları aldırmak icin turlu turlu araştırmalar yaptım kesinlikle ameliyatla aldırmayı duşunmuyordum ama internette yeteri kadar detaylı bir bilgi bulamadım. Benim aradığım işlemin ne olduğu değildi yaptıranların memnun kalıp kalmadığı, acısı sızısı, iziydi. Kendi kendime soz verdim yaptırdıktan sonra detaylı anlatıcam diye sozumu tutmaya geldim

Ben izmirde oturuyorum izmirde guvenilir bi yer arayıp bulmakla başladım once bi kac yer araştırdım en son Rıza Aktaş diye bir doktor da karar kıldım. Doktor baya ilgiliydi benim yuzumdekiler cok dışarıya cıkıntılı değildi sadece iki tanesi hafif elime geliyordu. Plazma yontemiyle uygun gordu doktor ve aldırdım. Tek tek her bene iğne uyguladı oncesinde uyuşması icin cok acımadı. Sonrasında zaten hic bişey hissetmedim. 15 dkda hepsini yakarak aldı. Benlerin yerleri kırmızı lekeler oldu. Doktor 3 gunde kabuk bağlayıp sonrasında kendi kendine duşeceğini kesinlikle mudahale etmemen gerektiğini soyledi. Aksi halde iz kalır dedi. Şuan birinci gunum doldu yavaş yavaş kabuklaşmaya ve kaşınmaya başladı. Uc gun suratıma su değdirmemen gerekiyormuş bakalım gorucez artık. Gelelim fiyatına ben telefonla goruştuğumde ilk ben 300₺ diğer her ben icin 100₺ Olduğunu soylediler. Bende fiyatı gorunce dedim en belirginleri aldırayım en iyisi

Sonra doktor beyle goruştum biraz pazarlık yaptık ve tum yuzume 1000₺ ye yapacağına anlaştık.Ve yaptırdım, sonuc ne olur bilmiyorum şuan icin ama hem fiyat olarak hem doktor olarak gercekten cok memnun kaldım. Eğer aldıklarında tekrar cıkan olursa ucretsiz yapacağını da soyledi. Sonuc olarak sormak istediğiniz bişey varsa yazın cevaplayayım.