Merhabalar kızlar benim deneyip ve sonuc aldığım corek otu yağını sizlerlede paylaşmak istedim. Şoyleki benim yaklaşık 4 -5 senedir bitmeyen bir geniz akıntım vardı ve bunu ben balgam olarak cıkaramadığım icin surekli yutkunmak zorunda kalıyorum ( bunu yaşayan bilir iğrenc bir şey birde bu beraberinde gecmeyen bir ağız kokusu getirir ki lanet bir şeydir sosyal hayatı rezil eder kendinden soğutur insanı. Neyse benim bu şikayetime gitmediğim doktor kalmadı verdikleri ilaclar hicbir halta yaramıyo ilk kullanımda etkili daha sonra tekrar eder .s bende bu yuzden careyi alternatif tıpta aramaya başladım ve karşıma corek otu yağı cıktı gidip aldım denedim ve şuan 18.gunumdeyim ve geniz akıntım yuzde 80 azaldı. Ciddiyim varsa bu şikayetiniz bırakın ilacları falan koşun alın ben arifoğlunun pompalı olanından kullanıyorum gece yatmadan once birer damla damlatıyorum burnuma inanılmaz yakıyo ve sinusler boşalıyo burnunuz tıkalıysa acıyo ben cok rahat ettim kim yazdıysa internete allah razı olsun diyorum umarım sizede iyi gelir 1 ay boyunca aksatmadan kullanmak gerekiyomuş yazıldığına gore ben dayanamadım erkenden yazdım cunku bu kadar etki edeceğini duşunememiştim inşallah sizlerede iyi gelir arkadaşlar cok gecmiş olsun