Şahsi (Can Durunesil) Ankara Doğumlu. Rap Muzikle 2005 senesinde Eminem & Sagopa Kajmer Cd lerini Dinleyerek Tanıştı. İlk Kaydını 2006 Senesinde kurduğu Home Studio’sunda girdi. Bu Girişimle Beraber Calışmalarına hız verdi. 2007 senesinde aldığı kayıtları Myspace aracılığı ile paylaştı ve kendine has bir sound yapısı ortaya cıkarması neticesinde Kendi dinleyici kitlesini oluşturmayı başardı. 2009 senesinde ”MELANKOLİA MUZİK’ SAGOPA KAJMER & KOLERA Tarafından tum zamanların en iyi turkce karma Rap albumu olarak gosterilen KAFİLE 1'in devamı niteliğindeki ”YERALTI KAFİLESİ KAFİLE 2”Albumune Sagopa Kajmer ve Kolera Tarafından Dinlenip Secildi. En buyuk Hayalini Gercekleştirerek Turkiye’nin en buyuk Rap sanatcılarının Desteğini ve onayını olarak kendini kanıtlamış oldu. Kendi bunyasinde Muzik yaşantısını surdurmektedir.İlk bandrollu album olan ve melankolia etiketli Kafile 2 Turkce rap karma albumunden sonra yine 2010 yılında 'Şahsına Munhasır' albumu ve Yine 2010 Senesinde 'Sonlar Bana Varıyor' albumu Melankolia'muzikten nete verildi.
Albumdeki Diğer Şarkılar
Şahsi-Acım Bana Yoldur
Şahsi-Ama Sevenim Var
Şahsi-Bir Bana Sor Beni
Şahsi-Bir Verse'te
Şahsi-Cevreme Bakıyorum
Şahsi-Don Başa
Şahsi-Gercek Duşman (skit)
Şahsi-Hele Gel Gor
Şahsi-Herkes Bilemez
Şahsi-Sonlar Bana Varıyor (Intro)
Şahsi-Kervan Yurur