Sizlere Op.Dr.Mustafa Bolat ile ilgili tecrubelerimi aktarmak istiyorum.. Yaklaşık 2 senedir kendisinin hastasıyım bugun varisle kopuk tedavisinde son seansımıda oldum kendisini ailemden 3-4 kişinin tavsiyesi uzerine bulmuştum onlarda cok memnun kalmıştı ..Tedavi yontemi olarak kopukle varis tedavisi yontemini uyguladı bana bir cok methodu uygulayabiliyor ve Turkiyede bu yontemleri ilk uygulayan doktor kendisi seans sayısı varisin buyukluklerine gore değişiyor ama mutlaka sonuc alınıyor başta oluşan izler bir kac aya geciyor sabırlı olmak lazım kendisi zaten Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı işinin ehli yani.
Hemanjiom Doktoru olarakta calışıyor bu konuda da uzmanmış bir cok kucuk hasta gordum gittiğimde.
Medicine art diye kendi kliniğinde işlemi yapıyor gorduğum kadarıylada bayağı hasta potansiyeli var kimle konuştuysam memnunlardı galiba internette kendi eski ortağı başka bir doktor devamlı kendisini kotuluyor anti reklam icin bu tur yorumlara inanmayın gidin goruşun cok samimi işinin ehli ve iyi bir doktor ..Sorularınız merak ettikleriniz olursa sizlere yardımcı olmaya hazırım..Sevgilerle