Goz ameliyatı olmayı duşunenlere buraya
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Goz ameliyatı olmayı duşunenlere buraya
-
18-09-2022, 18:23:30Gozluk ve lens kullanma yorgunluğunu uzerimde taşırken ve son bir cift lensim kalmışken goz ameliyatı duşuncesinde buldum kendimi birden ve akabinde Bursa Osmangazi goz hastanesinde femto lasix yontemiyle ameliyat oldum. Arkadaşımın tavsiyesiyle bu hastaneye karar verdim. İlk olarak goz muayeneleri olcumlerim yapıldı,gozlerimin uygun olduğu soylendi. Ameliyat oncesi 10 gunluk surecte lensleri kullanmayı bırakmıştım. Ameliyat 15 dakika kadar suruyor ve ertesi gun gozunuze yerleştirilen lens alınıyor. Ameliyat sonrası bir gozumde batma hissim diğerine gore daha uzun surdu.Yıllardır gozluksuz ve lensiz gormenin nasıl bir his olduğunu unutmuştum. Ameliyat gunu sakinleştirici de verebileceklerini soylediler ve sakinleştirici verdiler. Ameliyat sırasında hic bir acı hissiyatı yoktu sadece gozunuz acık olduğu icin her şey gozunuzun onunde yapılıyordu . Ameliyat sonrası surecte gozumde batma hissi gecti biraz da gozlerimde yorgunluk hissi taşıyorum. Hayatımda kendim adına verdiğim guzel şeylerden biri de bu gibi duruyor .Ameliyattan bir hafta sonra goz olcumlerim icin muayeneye gideceğim .karar verip yaptıracağınız en guzel şey,hic duşunmeden yaptırın derim. Osmangazi Goz ’e cok teşekkur ederim