Merhabalar
Ben esra 29 yasındayım 94 kiloydum 7 ay oncesine kadar 72 kiloya duştum eşimin desteğiyle fakat kilo verdikce sarkan vucudumdan ne ben nede eşim hic memnun değildik
Ortak kararla estetik olmaya karar verdim karın germe ve uyruk ancak cok araştırmam gerekiyodu cunku daha doğum yapmayan bir bireyim aklımda birsuru sorular endişeler vardı internet sitelerinde araştırma yaparken dr ozgur hurkal a rastladım ve aradım telefonda konuştuğum sekreteri daha hic yuzyuze gelmemişken bile okadar guzel ve samimi ilgilendiki benimle inanın bir an once muayene gitmek istedim ve bir tarih belirleyerek eşimle goruşmeye gittik aklımda takılan butun soruları cevapladılar ve gercekten tum samimiyetimle soyluyorum cok mutevazi hoş guler yuzlu insanlar hepsi sekreterinden doktoruna hatta asistanına kadar muhteşem insanlar ben orda aklımdaki sorulara guzel aklıma takılmayacak şekilde cevaplar aldıktan sonra 28.01.2021 gunune operasyon tarihi kesinleştirdik ve ogune kadar beni hic yanlız bırakmadılar surekli telefonla itibat halindeydik ve bu ilgi bana ayrı bir guven verdi cunku ben bu zamana kadar hic operasyon yada buyuk bir hastalık nedeniyle hastahanede kalmadığım icin cok korkan biriyim ama dr ozgur hurkal inanın okadar samimiki aklımda en ufacık şuphe bırakmadı 28.01 2021 gunu hastahaneye gittik sabah beni karsıladılar once beni sakinleştirmek amacıyla her daim guler yuz ve sıcak kanlılıkla inanın korku falan kalmadı
Benim estetik olacak bolgelerime cizimler yapıldı tabiki ben heyecandan bayılacaktım sonra sakinleştirici verdiler bana ben sigara kullanmadığım icin ameliyat sonrasını cok hatırlamıyorum kendime geldikten sonra hastahanedeki surec.cok iyi gecti iki gun hastanede kaldım gerek ozgur bey gerekse asistanı cok buyuk ilgi gosterdiler ilk yuruyuşumu doktor beylerle yaptım sonrasını kendim yurudum eve gectikten sonrada surekli benimle irtibat halindeler aklıma takılan herturlu konuyu rahatlıkla yazıyorum ve inannın anında donuş yapıyorlar şuan kendi evimdeyim ve 9 gun oldu operasyon gecireli cok şukur herşey yolunda ve inananın cok guzel bir duygu olmak isteyen herkese tavsiye ederim
Cok tesekkur ederim #dr ozgur hurkal #