Merhaba kızlar iyi akşamlar;
Başlıktan da anlaşılacağı gibi benim arada baş ağrılarım oluyor ve sebebi bulunamadı henuz. Şoyle acıklayayım, once basınc hissi gibi (başımın ağrıyacağını anlıyorum coğunlukla), bazen de bir anda geliyor. Acı ve ağrı karışımı bir şey ve şiddetli mide bulantısı eşlik ediyor. İstifra edince kesinlikle rahatlamıyorum, daha da şiddetleniyor. Şiddetlendikce daha cok istifra ediyorum derken kısır donguye giriyorum. Sonra bilincim gitmeye başlıyor sanki. Aslında bilincim yerinde ama konuşamıyorum, konuşmak cok zor geliyor ve kafam bulanıyor gibi. Uzanamıyorum, ancak vucudumda guc kalmadığı icin oturamıyorum da. Kafamı dik bir yere koyarak yatabiliyorum onda da aşırı bir ağrı ama uzanınca cığlık atacak noktaya geliyorum. Sonra sıtma tipi kontrolsuz bir titreme alıyor beni. Onceden uyuyup uyanınca gecerdi şimdi onda da gecmiyor ve gecse bile bulantı kalıyor gunlerce yemek yiyemiyorum arkasından.
Genetik kan pıhtılaşmam var ancak defalarca kontrast mr cektiler, damarlarda bir şey gorunmuyor. Migren de değil dedi doktor. Başına benzer bir şey gelen veya boyle bir şey duyan var mıdır ? Normaldeki acı eşiğimi de şoyle anlatayım, ocaktan alınmış kaynar su komple ustume dokuldu ses cıkarmadım ama bu ağrı acı karışımı şey beni yerle bir ediyor.
Algoloji - Ağrıbilim Sebebi Anlaşılamayan Baş Ağrısı ve Kusma, Yardıma İhtiyacım Var
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Algoloji - Ağrıbilim Sebebi Anlaşılamayan Baş Ağrısı ve Kusma, Yardıma İhtiyacım Var