ayaklarımın uzerinde egzama vardı...başlangıcta kucuktu giderek buyudu.kırmızı buyuk dokuntu şeklindeydi.bircok doktora gittim.bisuru ilac kullandım.kapalı tedavi uygulandı.bitkisel caylar ictim.egzamaya iyi geliyor denilen sabunlardan kullandım...ama hep iyileşiyor gibi olup tekrar ortaya cıktı ve eski halini aldı.artık ayaklarım acık gezmeye cekiniyordum...en son internetten bunun duası olduğunu duydum.ve denedim.ama burada yazabilirmiyim bilmiyorum...eğer yazılabiliyorsa paylaşırım....bunu araştırırsanız kitaplarda var...'temre duası' bu duayı siyah murekkebi fırca yardımıyla etrafını ve uzerini cizerek okuyun(ama mutlaka inanarak,ben başta inanmamıştım ama gercekten işe yaradı) bunu 3 gun tekrarlayın.....
dua okunan 3gun boyunca o bolgeye su değirmeyin.....
daha sonra yıkayın
daha sonra yapılacaklar.....
egzama uzerine merhem gibi hergun gunde 2-3 kez ve kaşındıkca keci yağı(başka yağ olmaz) surun.
KECİ YAĞININ YAPIMIı:
keci eti satan bir kasaba gidip etsiz sırf keci yağı alın.ic,bobrek ya da et yağı olabilir.aldığınız bu parca yağı kuşbaşı doğrayın.tencereye yağ,su,tuz gibi herhangi birşey konmayacak.oylece yağları koyun ve kavurun.iyice kavrulmalı.yağlar kızaracak iyice.ama yakmayın.kıkırdak denilen bu yağlar(lokum gibi gorunuyor) kevgirle suzulerek alınır.bize yarayacak kısım tencerede kalan kısımdır.bu dondurulur.donduktan sonra parca parca kesilir.bu parcalar bizim merhemlerimizbunlardan bir parcası buzdolabının normal kısmında saklanarak minik parcalar koparılıp egzamaya krem gibi surulur.diğerleride sonra kullanılmak uzere derin dondurucuya kaldırılır...
NOTLAR: egzamalar keseyi hic sevmezler...banyoda keselemeyin.ve sabunuda sevmezler....sabunla surekli yıkamayın...
ben bundan şifa buldum ve bir yakınımda şifa buldu...denemekle birşey kaybetmezsiniz...tum hastalara acil şifalar....
Deri ve Cilt Hastalıkları Egzamaya kesin cozum
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Deri ve Cilt Hastalıkları Egzamaya kesin cozum