Arkadaşlar merhaba bu konuyu acma nedenim benim gibi ağrı yaşayanlar ertelemesin.

Yaklaşık 8-9 aydır kasıkta hissettiğim ağrımdan dolayı ayda bir kez acillik oluyordum.kan idrar verip,serum takılıp,idrar yolu enfeksiyonu diyip ilac yazıp eve donuyordum.tabi ben bu ağrıyı yumurtlama donemine bağlıyordum cunku adetten sonra 15-18.gun aralıgında oluyordu surekli.kadın doğuma gittim tahlillerim temizdi alttan baktıklarında da temiz cıkıyordu.13 şubatta adetimin gecikmesi ile yine bu lanet agrı sinyalini verdi yanlış subat ayı icinde iki kez oldu ağrım.gunduz hafif hafif başladı gece saat 2 de birden bastırınca acile gittim.acildeki doktor gobek deliği hizasından sağa doğru bastırınca tarif edilemez bir agrı oldu ama ne hikmetse beni usg icin yonlendirmediyine tabi acilde yapılan işlemler tekrar edildi eve geldim.ertesi gun sabah 9 a enfeksiyon bolumune randevu aldım iyi ki almışım.enfeksiyon doktoru araya h sonu girdiği icin (cuma gunu gitmiştim) pazartesi gunu oğlene usg randevusu verdi.h sonu evde iki gece wc ye kalkamadım cığlık kıyamet afedersiniz klozete bile oturamadım bir anda bastıran bir anda hafifleyen bir ağrıydıPazartrsi oğlumu okula bırakıp hastaneye geldiğimde ağrı sıkışık olmamdan da kaynaklı bastırdı sıra beklerken doktorun odasında aldım soluğu ‘ oluyorum beni acil alın usg ye ne varsa cıksın cok ağrım var dedim ’ apar topar baktılar ki Apandis..hemen genel cerraha cıktım saat oğlen 2..doktor demesin mi 18.30 da hazır ol ameliyata alacağım (17 şubatta) 3 doktor muayenesi ile akut Apandis teşhisi konuldu.artık aprının siddeti o kadar coktu ki elletmiyordum muayene icin.
Kendimi bir anda ameliyatta buldum tabi doktor iceriyi acıp baktığında şok oluyor apandisiti alacak diye kesiyor ki icim aşırı enfeksiyon sarmış ve bagırsak Apandise yapışmış,enfeksiyonu temizleyip kapatıyor.5 gun hastanede antibiyotik tedavisi de gordum.tabi benim bu surecte afedersiniz aşırı limon sarısı renginde akıntım da fazlaydı.o yuzden Apandis mi idrar yolu enfeksiyonu mu diye teşhis konulması zormuş ancak ilaclı tomografi de net cıkarmış,benim usg de hemen belli etti kendini
Cok şukur şimdi iyiyim.mayıs haziran gibi bagırsak apandisten ayrılınca ikinci ameliyat ile apandisi alacak doktor.şansıma bir de virus cıktı

Ağrınız cok akıntınız cok ise; kadın doğumda tahliller temiz cıkıp ağrılarınız devam ediyor ise doğru enfeksiyon bolumune ya da genel cerraha.. ben gec kalmışım ama verilmiş sadakam varmış lutfen ihmal etmeyin diye yazdım

Benim gibi akut Apandis olanınız var mı? Ya da bağırsagı Apandise yapışıp olup sonra ayrılınca apandisi alınan?
Tabi başka organa da yapısabiliyormuş
Bir tanıdıgımın safra kesesine yapışmış beklemişler 2.5 ay sonra ayrılmış ve almışlar ikinci ameliyat ile

Yaşadığım surec cok zordu allah bilmediğim duşmanım varsa da vermesin başına sağlık bu ihmale gelmez.5 gunluk acil doktorunun ihmali belki beni o gun usg ye yonlendirse aynı gun ameliyata alınacagım.8-9 aylık surecte kendi ihmalim tek ameliyat ile Apandis alınacaktı diyorum ama buna şukur
Hayat boş once sağlık dikkat edin kendinize