Mide sarkması Mide felci
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Mide sarkması Mide felci
-
18-09-2022, 18:14:15Herkese merhaba arkadaşlar.2 yıldır bir sorun cekiyorum kalbim hızlı atıyor nefes darlığı yaşıyorum.Bu hastalık yuzunden okulu bırakmak zorunda kaldım.Spor yapamıyorum yururken bile zorlanıyorum.Bu yaşta eve kapanmak zor.2 yıldır gidiyorum doktorlara.Sorun kalbinde akcigerinde degil diyorlar.Sorun midemde ama hic bir şekilde doğru duzgun tedavi edecek bir doktor bulamadım.Midemi ayaktayken şişiremiyorum.Sadece uzanınca şişrebiliyorum.Midem sanki sarkmış gibi.Yediğim yemekler 7 8 saat midemden gitmiyor.Midemde kalıyor ve nefes darlığı kalpte carpıntı cekiyorum daha sonra.Sırf bu yuzden artık intihar etmeyi bile duşunuyorum.Ama yapamıyorum korkuyorum olumdende.Mide sarkması denen hastalık belirtileri bana uyuyor.Ama tedavi edecek doktor bulamadım.Mide sarkması mide felci gibi bişey yaşayan var mı arkadaşlar icinizde.Ben bu hastalıktan sonra cok korkmaya başladım.Annemler bir suru yemek yapıyor ama ben yiyemiyorum .Herkes dışarda sevgilisiyle geziyor hayatın tadını cıkarıyor yiyip iciyor guluyor ben 2 yıldır gulemiyorum İntihar etmeyi kafama koyuyorum ama din tanrı konularından cok korktuğum icin yapamıyorum.Hic bir doktorda gercekten ilgilenmiyor.Gecen gittim nefes darlığı carpıntıyla gastronoloji'ye kan testi istedi ilk ama 6 tup olunca vermeye bile korktum nedense.Nolur bana tavsiyede bulunun keşke bu hastalığı yaşayip gecirmiş tecrubeli birini bulsam