bende yıllardır mide şişliği sacma sapan gaz bissuru cile cektim endoskopi yaptırdım ilaclar şunlar bunlar derken hicbir cozum bulamadım sut yoğurt asla yiyemiyordum yemeklerden sonra gaz şişlik beni hemen mahvediyordu bi gun bi arkadaşım bana probiyotik icmememi onerdi toz şeklinde paketlerde ben de eczaneye gittim probiyotik istedim eczacı bana bunu alıcanıza yoğurt yiyin dedi en guclu probiyotik bildiğimiz normal yoğurt dedi ben yinede probiyotik aldım akşam eve gelirken birde buyuk yoğurt aldım akşam zorla yedim 2 kase sabah tekrar nasıl gaz nasıl gaz anlatamam ama inanın iciniz temizleniyo artı bu probiyotiğide devam edicem bencok rahat ettim umarım sizede faydası olur bunun dışında birde diğer asıl konu bağırsaktaki bu sorunlar sebebiyle bağışıklık sistemimiz cokuyo grip soğukalgınlığına karşı savunmasız kalıyo ve vajinal mantar akıntı hep bağırsak sorunları yuzunden oluyormuş benim hayatımı bildiğimiz yoğurt değiştirdi inanın yaşam kaliteniz değişiyor kendiniz zorlayın gunde 3 kase dolusu yoğurt yiyin !!!