bu yazıyı nette dolaşırken buldum belki faydası olur diye sizlerle paylaşmak istedim bu vatandaş bunu 21/02/2007 de yayınlamış

1,65 boyundayım 67 kg dim,sadece 20 gunde 7 kg verdim mide bolgesi kalmadı,gobek bariz şekilde kuculdu,bel 3 cm inceldi..Nasıl yaptın derseniz diyet ve sporla..kişiden kişiye gore yaşa,aktivitesine vucuduna gore değişir zayıflaması herkese aynı diyeet uygulanamaz elbette,fakat benim yaptıklarım kısaca şunlar:
1-kesinlikle ekmek ve hamur işleri yemedim
2-kola ve gazlı icecekleri icmeyi bıraktım
3-hergun 30 dk yuruyuş,1 saat aktif spor yaptım
4-herceşit sebzeyi bol bol yedim,yağsız olarak soğan ve domatesle kavurup sarımsaklı yoğurtla yedim
5-bence en oznemlisi bu SABAHLARI AC KARNINA 1,5 TATLI KAŞIĞI KETEN TOHUMU yiyip uzerine bol bol su ictim saat 15:00/16:00 ya kadar tok tutuyor beni,kahvaltı olarak sadece nescafe ve bir dilim kepekli uzerine bal veya recel surup yedim cunku kan şekeri duşuyor ve canınız tatlı istiyor bunu bal yiyerek giderdim
6-Oğlenleri,1 adet muz yada buyuk bir tabak dolusu salata yiyerek geciştirdim.
7-Akşamları (EN GEC SAAT 18:00 DE YEDıM)bir kase her hangi bir corba,yanında bol salata yada bir parca haşlanmış tavuk,ton balıklı salata,her ceşit sebze(haşlama ve yağsız,kırmızı etsiz olacak)mantar sote,brokoli gibi kalorisi duşuk ve lezzetli sebzeleri tercih ettim.Tum bunalrı korkmadan yiyebilirsiniz.
8-akşam uzeri benim gibi gec yatıyorsanız,saat 8-9 gibi acıkmaya başlıyorsunuz ve canınız coğunlukla tatlı istiyor,işte bu durumdada ulker ayda eti gibi markaların diyet biskuvileri var bir pakette 6 tane var ve 140 kalori yanılmyorsam,bir fincan kahve ile yada portakal suyu ile 3 tane bu biskuvilerden yedim tatlı ihtiyacımı gidermesi icin.

Aklıma gelenler bunlar uamrım faydalı olmuşumdur,ama en onemli şey dediğim gibi keten tohumu(sakın gunde 1 yemek kaşığından fazla tuketmeyin zararlı olabilir)irade,ve tabiki spor.. hic bir şey yapamıyorsanız merdiven inip cıkın yada donen sandelyeye oturup sağa sola donerek belinizi ve midenizi inceltebilirsiniz.

Son olarak KESıNLıKLE YOSUN HAPI,ZAYIFLAMA HAPI,YAĞ YAKICI XENAX VS GıBı HAPLARA ıNANMAYIN BEN HEPSıNı KULLANDIM BıR SURUDE PARA VERDıM,1 KG BıLE VEREMEDıM,KıMSEYEDE TAVSıYE ETMıYORUM..SAYGILARIMLA..