kızlar ilk doğumumdan sonra ender sarac ın ayurveda sağlıklı beslenme adlı kitabını almışım,o gun kitapları duzenlerken yeniden buldum ve faydalı olduğunu duşunduğum bu bilgiyi sizlerle de paylaşmak istiyorum
Masaj zayıflamaya yardımcıdır,cunku dolaşımı canlandırır,ceşitli masaj teknikleri bolgesek kalınlıkları ve selulitleri duzeltir,kişi masajı kendi yaparsa hem kalori yakar hem değişikliği fak eder
masajları ac karnına yapmak etkilidir,yukarıdan aşağı,merkezden uclara doğru,hafif ve orta kuvvette,buyuk eklemlerde saat yonunde
ayak tabanlarına bastırarak,elimizi yumruk yaparak,el kenikleriyle yapılan masaj yararluıdır
ideal masaj zamanı sabah 6 ile 10 dur
akşam da aynı saatlerdir
ender sarac susam yağını kendi şişesinde sıcak suyun icinde beklettikten sonra ılık ılık masaja başlanmasını tavsiye ediyor
ben zaten gobuşume masajı her gun uyguluyorum bilirsiniz,şimdi ise 2 gundur yağları ısıtıyorum ve gobişim dışında ayağımın altına da masaj uyguluyorum,hakikaten kan dolaşımımın hızlandığını,vucudumun canlandığını farkedebiliyorum
bu arada uyanır uyanmaz kafa derisine de masaj yapılmasını oneriyor ama yağsız parmak uclarıyla
hepiniz opuyorum,sağlıkla kalına.s.:teytey:
Zayıflama ve Masaj
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Zayıflama ve Masaj