Arkadaşlar dun hassas tartıda tartıldım. Ve biliyor musunuz boyuma ve kiloma gore vucudumda olması gereken yağ miktarı en az seviyede. Yani belli bir seviye veriyor makine orneğin 11 ile 18 arası normal diyor. Benim değerim 10.40 cıktı.Demek ki vucudumda fazla yağ yok. Cok mutlu oldum. Ama uzun zamandır bir kitapta okuduğum (yazarını bilmiyorum cok eski bir kitap kabı falan yırtılmış) yağ yakan besinler tablosunu takip ediyordum. Size de anlatayım arkadaşlar.
yulaf+kuru uzum:Enerji sağlar tok tutar yulafın iceriğindeki maddeler yağ yakımında etkilidir. Ben kahvaltıda yulaf+siyah kuru uzum+fındık+ceviz yiyordum.
Elma:Kolestrolu duşurur,sindirimi guclendirir, cilde guzellik ve puruzsuzluk verir. Uzun sureli yenirse zayıflama rejimlerinde etkilidir. Ben saat 10 da ve akşamuzeri 4 te elma yedim.
Acı marul : Yağ metabolizmasını dengeye sokar. Fazla yağın vucuttan atılmasına yardımcıdır. Acı marul nasıl oluyor bilmiyorum ama ben hem oğlen hem akşam salata yedim icine marul da ekledim.
Cilek: Bağışıklık sistemini guclendirir.Sindirime yardımcıdır. Valla bunun yağ yakmaya faydası var mı yok mu bilmiyorum ben seviyorum hergun yedim butun yaz.
Yoğurt: Bağırsak kanserine iyi gelir. ıcindeki bakteriler kadınlar icin cok faydalıdır. ıltihabı olan kadınlar gunde 3 oğun tuketmelidir. Ben 2 oğun tukettim.
Kuru fasulye: Bu neye yarar bilmiyorum ama ben et yemiyorum et yemeyenler bakliyat yesin denir ya ben her oğlen kuru fasulye yerim.Kuru fasulye ve mercimeği haşlarım icine limon sirke karıştırım. Tuzu biberi eklerim. Guzel olur.
Yalnız şunu da ekleyeyim. Ben diyet yapmadım. Her şeyden bol bol yedim. Gun icinde sadece bu kadar değil yani yediğim şeyler. Ama bunları hemen hemen hergun yiyorum uzun zamandır. Ve vucudumda yağ oranı en az seviyede. Cok sevindim sizinle de paylaşayım istedim.Ve benim cips ve dondurma takıntım var.Yani dondurma yağ yapmaz belki ama cips acayip yağlıdır. Ben haftada 2-3 kere cips de yerim mutlaka.Zararlı olduğunu biliyorum ama elimde değil. Yine de azaltmaya calışıyorum.
Yağ yakan besinler hakkında tecrubelerim
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Yağ yakan besinler hakkında tecrubelerim