Kilo verirken en cok zorlandığım konu, akşam yemeğinden sonraki atıştırmalarım. Bunları sağlıklı besinlerden hangileriyle değiştirebilirim? Hem doyurucu olan, hem de kilo aldırmayan ne yiyebilirim?

Zayıflama sırasında bircok kadının korkulu ruyası, atıştırmaların nasıl dengeleceğini bilmemektir. Gun boyunca diyete uyan kişi, akşam yemekten sonra kacamağa başlar. Bu alışkanlığı sağlıklı beslenme yontemlerine doğru cekmek, kalori alımını artırmadan kilo vermeye devam sağlayabilir. Gun boyunca yapılan diyeti bozmamak icin, coğu kadın akşamları grissini, galeta ve etimek gibi kalrisi olmadığını duşunduğu besinleri tercih etmektedir. Bu cok yanlış bir davranıştır. Cunku yuksek ısıda gevrek haline getirilmiş olan bu besinlerin icerdikleri nem oranı azaldığından, kuru ağırlıklarındaki kalori miktarları artmakta ve enerji yoğunluğu yuksek besinler haline gelmektedir. En doğru ve doyurucu atıştırmalıklara beyaz leblebi, soyalı lebleli, havuc dilimleri, taze sıkılmış domates suyu ve az yağlı sutle hazırlanmış latte'yi ornek verebiliriz.
alıntıdır kıslar...bende rejim yapıyorum akşam yemegine kdr herşeye uyarım ama yemekten sonra dayanamaz abur cubur yerim..diyet biskuvi falanda yerdim ama baksanıza yanlış yapıyormuşuz...sizlede paylaşmak istedim