Ramazanda beslenme
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Ramazanda beslenme
-
18-09-2022, 14:54:48Selam hanimlar...malum ramazan yaklasti sunun surasinda 3-3.5hafta kaldi ve yaz ayina denk gelmesiyle maalesef cok gec iftar vakti olacak.internette arasitrdim ama henuz yaz ayi icin ramazan beslenmesi yok.kimse bisey yazmamis..oruc tutanlar ve kilo vermis veya vermekte olan arkadaslarim nasil beslenmeyi dusunuyorsunuz ramazanda.ben sahurda 1 domates salatalik 1veya 2 haslanmis yumurta 1 dilim kepek ekmegi uzerine cesitli labne peynirlerinden surmeyi dusunyorum ve 1.5 litre su icmem gerekli diye dusunuyorum ve yesil cay...zeytin peynir yemicem cunki susatir diye dusunuyorum tuz orani yuksek oldugu icin.ama biryandanda zeytin tansiyonu dengeler tum gun diyede aklimdan gecmiyo degil....iftardada gozum acikmazsa beynim acikmazsa corbayla ve salatayla gecistirmek istiyorum ve yine 1.5 litre su,tatli ihtiyacim olursa onu bilmiyorum iste ne yerim
))))yaaa cok gec aciliyo iftar inanin oruc tutmaktan korkmuyorum allahin izniyle tutmakta istiyorum niyetliyim ama verdigim kilolari almak istemiyorum 1 ay.cunki sahurda ye yat iftarda ye yat.ohhhhhh...hadi gelin paylasalim ramazanda beslenme seklini...