Hicbirimiz diyet yapmaktan hoşlanmıyoruz ama hepimiz zayıf olmak istiyoruz. Ben de tıpkı sizler gibiyim, sizlerden tek farkım, muhteşem bir fiziğim olması
- Diyetisyen Zarif Gurbuzyan
Biliyorum hepiniz hamburgerlere bu kadar duşkun olmama ve gunde 3 oğun yememe rağmen nasıl bu kadar iri ve diri bir vucuda sahip olduğumu merak ediyorsunuz. Israrlara ve gelen maillere karşı koyamıyorum, artık ben de sırrımı size acıklayacağım; limon diyeti
Limon diyetinde yapmanız gereken her yemekten once bir adet limonu sıkıp icmek. Daha sonra iki adet limonu da sıkıp, kilolu ve yağlı bulduğunuz bolgelerinize sureceksiniz. Boylece limon hem icerden, hem de dışarıdan yağlarınızı yakmaya başlayacak!
Bu arada, aklınızda bulunsun, limon diyetini uygularken kesinlikle banyo yapmayacaksınız. Diyet suresince limon vucudunuzda surduğunuz yerlerde kalacak. Boylece siz uyurken, hatta otururken bile yağlarınız yanmaya devam edecek.
İşte benim sırrım bu, siz de benimki gibi harika bir vucuda sahip olmak istiyorsanız, limon diyetini deneyin. Hepiniz kacar kilo zayıfladığınızı benimle paylaşmayı unutmayın sakın.
Sağlıklı ve fit gunler.
yarın başlıyorum hem limondan zarar gelmez heralde ??
Limon diyeti cok iddalı ??
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Limon diyeti cok iddalı ??