Arkadaşlar benim onceden boyle bir sorunum yoktu ama internette araştırırken rastladım gunluk 500 kalorinin altına inilmemesi gerekir diye.Ben gunde galiba 500 den cok daha az kalori alıyorum. Ve sağlığımın bozulup bozulmadığından şuphe duydum.Yaklaşık tam 5-6 aydır gunde 500 kalori altı alıyorum Bakın şoyle mesela
Sabah
Nesquik 1 kase kalorisi 172 yarım yağlı sutle berabermiş.
Kuşluk yarım meyve 25 kalori
Oğle neredeyse yemiyorum. Yediğim 1 tane kofte cok kucuk bir top başparmağınızın yarısı kadar ve bir kaşık bulgur onun en fazla 100 kalori edeceğini duşunuyorum belkide daha az
İkindi Bir kupa bardağı şekersiz yeşil cay
Akşam 3 kaşık yoğurt 50 kalori eder galiba :2: Yağsız tuzsuz hicbişi katılmamış 3 yuzuk buyukluğunde karnıbahar 40 etsin etmez ama yinede 40 diyelm yarım bir domates 10 en fazla. vede kahve 40 kalori

Eveet hepsini toplarsak 437 yapıyor ama bu rakamlar abartılmış :2: daha az yiyorum. Vede okula gidiyorum 10 saat okuldayım vede merdiven gibi durumlar var en ust kattayım vede cokda aktifim yerimde durmam. Gunde 1 saat callanetics yapıyorum.Hafta sonları en az 5 saat yuruyuş 30 dk aerobik ve 1 saat callanetics yapıyorum.
Korkmaya başladım gercekten zayıfladım 163 boy 48 kilodayım kemiklerim kalın olduğundan adeta somali cocuklarına benzedi ama ne yapacağımıda bilmiyorum birden yemeye başlarsam cok kotu kilo alırım. Ne yapabilirim yardım eder misiniz ?