Herkese selamlar .. Kızlar bu işi bi acıklığa kavuşturmak istedim acıkcası bir konuda 5 Gunde 5 Kilo adı altında bir diyet okudum. Gercekten bizler icin bulunmaz hint kumaşı acta kalmıyorsun ee surede kısa kiloda fazla , yarın başlayım diyorum ama.. Ama cok soru var aklımda gercekten işe yarayacakmı bu anlamı nedir ki sınırsız yiyerek neden zayıflayayım? Bir fikri olan aydınlatsın rice ediyorum ( Diyet şu şekildeydi alıntı yapıyorum ;
' 1. gun: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, oğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıC BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gun: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tur sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tur ciğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, turluler... BAHARAT DIŞINDA HıC BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GUNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gun: Bugun et gunu. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne ceşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GUNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıC BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gun: meyve gunu. Yine yiyebildiğiniz kadar her tur YAŞ meyveyi ( MUZ HARıC) tuketin.GUNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gun: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıC BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet sut veya yoğurt. secim sizin....B]GUNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]
6. ve 7. gunler bu diyetin bayramları yani dinlenme gunleri, istediğinizi, ozlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama olculu davranmak ve olculu yemek gerekiyor. fazlaya kacarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz... ''
5 gunde 5 kilo diyeti doğru mu yanlış mı!
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- 5 gunde 5 kilo diyeti doğru mu yanlış mı!