Bilmektesiniz her bitkinin kendi yapı vardır ve bu yağlar insan vucuduna ve guzellik bakımının ceşitli alanlarında kullanılmaktadır.Bu sıra sık sık mail atıp soran bayanlardan anladıgım kısa surede olumlu sonuc almak istiyorlar. Bu Diyet Şekli Tam Onlara Gore, Kendim Bu Diyeti Bizzat Deneyip Olumlu Sonuclarını Gordum Tartıda.LAHANA YAĞI NASIL HAZIRLANIR???
Hazırlanış Bicimi : Lahana, turpgiller familyasından; iri ve kalın yapraklı bir bitkidir. Memleketimizde yaygın olarak yetiştirilmekte olup yağıda ulkemizde yapılmaktadır. Lahana yağı uretimi sırasında seyreltilmeden doğal olarak uretilmektedir. Hatta diğer yağlarla karşılaştırıldığında en doğal olanı diyebiliriz. Bu yağ zayıflama amaclı kullanılmaktadır.

GENEL FAYDALARI;
1-)Duzenli kullanımında, selulit sonucu oluşan portakal kabuğu gorunumunun yok olmasını sağlar.2-)Bolgesel fazlalıkların atılmasına, yardımcı olur.3-)Cildin sıkılaşmasına, gerginleşmesine, puruzsuzleşmesine yardımcı olur.4-)Vucudunuza uygulandığında, kendinizi canlı ve hafif hissetmenizi, siluetinizin incelmesini sağlar.

VE GELELİM DİYETİMİZE;

Sabahları; 1 Bardak Suya Elma Sirkesi ( hurafe olduğunu duşunuyordum ama denemekten zarar gelmez değil mi ) ve de Lahana YağıVe Sonrasında İse 45 dk Yer Hareketleri 15 Dk Pilates (yer hareketleri olarak hafif hareketlerle başlıyorum.)Oğlenleri: 1 Elma, 1 Greyfurt, 1 Avuc Maydonoz, 3 Fındık, 1 Kaşık yoğurtOnemli Bildiklerimi Sizlerlede Paylaşmak İsterim,
İlk Olarak Elma ve Greyfurtun iştah kesme ve vucut metabolizmasını ciddi anlamda hızlandırma gibi ozellikleri var, Elmadaki “A” vitamını ve greyfurtdaki c vitamini cilde bire bir ozellikle sivilce azalamarında onemli rol oynar.2-) Maydonoz İcinde en değerli minerallerin bircoğunu barındıran bir bitki, vucuttaki su tuz dengesini ayarlamaya yardımcı oluyor ki bu da odem oluşumunu engelliyor.3-)Fındığın Yararları saymakla bitmez ancak fındığın icindeki yağ yemeklerin sindirimine fayda ediyor sanırım tam bilmiyorum ama uzun sure midede kaldığı icin tokluk hissi yaratıyor gibi bir şey demişti doktorum4-) Yoğurt , meyvelerle birlikte tuketildiğinde meyve şekerinin direkt olarak kana karışmasını engelleyip yağ oluşturmasını onluyor )Akşamları; Yeşil cay ( yeşil cay ozellikle gobek cevresi yağlarının yakılmasında bire bir, ancak kafein iceriyor bu da bunyesi hassas olanların uykusunu kacırabilir), Yukarıda Ver diğim Lahana Yağı Tarifi İle Yagsız Yogurtu Karıştırınız.İkinci Gun;
Sabahları:

1 Kase Corba (az yağlı az tuzlu)
1 Dilim Kepek Ekmeği ( kepek ekmeğinin icinde bulunan lifler cildin kolajen dokusunu destekler ve sarkmaları ve catlakları onleme de yardımcı olur, lifli yapısı midede şişmesini ve uzun sure tok kalmamızı sağlar )
1 Adet Salatalık, Marul ve Soğandan oluşmuş 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve elma sirkesiyle yapılmış az tuzlu sınırsız salataOğlenleri: Yeşil cay ve 2 Diyet biskuviAkşamları:Lahana veya Kırmızı lahana, az miktar havuctan olusan yine az yağlı bir salata+1 Kaşık YogurtYatmadan Once Mutlaka; Lahana Yagı
UCUNCU GUNU;
Sabah:
3 Kaşık Yulaflı Musli, 5 Fındık , 1 Bardak Sut
Aralarda: Yeşil Cay 3 Diyet Biskuvi
Oğlenleri; 3 Kofte Buyukluğunde Tavuk yada Balık eti,
Sınırsız salata
1 Dilim kepek ekmeği
2 Kaşık zeytinyağlı sebze yemeği
Akşamları: Lahanayla hazırladığım karışık salata, 1 Dilim kepek ekmeği, Lahana Yağı+2,3 kaşık yoğurt
Yatmadan Once: 1 Adet Greyfurt ve Yeşil cay
GELELİM 4CU GUNUMUZE;
Sabahları:
Yarım Elma, 1 Adet Greyfurt, 3 fındık, 1 avuc Maydonoz,Lahana Yağı+ 2,3 kaşık yoğurt
Aralarda: Sınırsız Yeşil cay
Oğlenleri: 1 Kase Corba, Sınırsız Salata, 1 Dilim K. ekmeği
Akşamları: 8 Kaşık Bakliyat Yemeği 1 Dilim K. Ekmeği ve 4 Kaşık yoğurt
Ve Gelelim Son Gunumuze;

Sabahları; 1 Bardak Suya Elma Sirkesi ( hurafe olduğunu duşunuyordum ama denemekten zarar gelmez değil mi ) ve de Lahana Yağı
Oğlenleri: 1 Elma, 1 Greyfurt, 1 Avuc Maydonoz, 3 Fındık, 1 Kaşık Yoğurt
Akşamları; 8 Kaşık Zeytinyağlı sebze yemeği 1 Dilim K. Ekmeği ve sınırsız salata
Yatmadan Once: Yeşil cay ve 1 Adet Greyfurt
Bu Dİyet Programını 5 Gun Uygulamanız Gerekmektedir.Ogunlerde Hafif Oynalamalar Yapılabilir.Unutmayınki Herkezin Bunyesi Aynı Değil.

Alıntıdır