Merhaba Kızlar;

Ben 24 yaşındayım.Kendimi bildim bileli kiloluyum.Gunluk yaşantımda kilolarımdan nedense hic bir rahatsızlık hissetmezdim takii alışverişe gidip beğendiğim hic birşeyin olamayışına kadar.O an karar alır rejim yapacağım diye en fazla 3 gun surerdi.Universiteden mezun oldum 94 kilo iş hayatına atıldık felan tekrar rejime başladım 86 kiloya indim, o sıralar hayatıma erkek arkadaşım girdi o da 83 kiloydu.ben tekrar kilo almaya başladım 3 yılda 98 kiloyu gordum 164 cm boyumla,erkek arkadaşımda 100 kilo oldu,anlıyacağınız biririmize fazlasıyla yaradık.. 2011'İN ekim ayı idi,artık kilolarımı taşıyamıyordum,gobeğim kat kat basenler deseniz 2 kişilik yer kaplıyor. Artık gercekten dur demenin vakti gelmiş geciyordu ve hızlı bir kararla rejim yapmaya başladım 2 ayda 98 kilodan 86 kilo duştum. 12 kilo verdim 48 bedenden 44 bedene duştum,Kış boyunnca kilomu korumaya calıştım ama 2 kilo alıyor sonra tekrar veriyorum derken 1 ay once kilo almaya başladığımı anladım tartı tekrar 92 kiloyu gozteriyordu. Ben sağlıkcı olduğum icin surekli hastanedeyim,hastanemize yeni bir diyetisyen başladı ve bana seni 5 ayda 65 kiloya duşurucem dedi.Şaunda kararlı ve azimli bir şekilde diyetteyim 1,5 ay once 92 kilo ile başladım şuanda 86,2 kiloyum. Arkadaşlarda sağolsunlar gaza getirdiler eylulde 7 'li arkamlara inmem gerekiyor ve en onemlisi 1 kasımda 69 kilo olmam lazım iddaya girdik.Anlıyacağınız hem kendimi motive etmek hemde gun icinde neler yediğimi takip etmek adına bu sayfayı acmaya karar verdim eğer bana eşlik etmek isteyenleriniz olursa sayfam acık beraber diyet anılarımzıı paylaşabiliriz.