Merhaba bayanlar Siteye yeni uye oldum,uye olmamın sebebi ise siteden aldığım pozitif enerji.Herkes birbirine yardımcı oluyor,zayıflamak isteyenler motive ediliyorlar,sıkı bir dayanışma var burası de beni boyle cekiverdi işte.Lafı uzatmayacağım,kucukluğumden beri "ayy şu tombul yanaklara bak" diye sevilmekten pek şikayetci değildim.Fakat buyuyunce insanların bana nasıl itici ve tiksinc baktıklarını gormeye başladım.42 beden pantolonlarla gezmek pek de iyi değil.Ustelik 17 yaşındayım,165 boyunda ve (herkese 70 desem de)74 kiloyum.Hedefim normal kilom sayılan 57'ye duşmek.Yaşım kucuk olduğundan isvec diyeti gibi sacma şok diyetleri uygulamak istemedim,daha bu yaşta gobeğimin sarkmasını istemiyorum Diyetisyene de gittim,bana cıkarttığı diyet programını da uygulamaya calıştım.Ama annem bu konuda pek yardımcı olan biri değil.Tavuklara olan zaafımı bildiğinden surekli tavuk kızartma yapıyor ve bazen kendimi butun tavuğu bitirmiş halde buluyorum.Fakat artık kilolu ve şişman biri olmak istemediğim icin,ciddi bir karar aldım.Bir sağlık gunluğu tutup yediğimi ictiğimi not edecek,resimlerini cekip ,ideal kiloma duştuğumde bir slayt haline getireceğim.Bugun itibariyle başlıyorum,yarın akşam tum gun boyunca neler yapmışım beraber goreceğiz Sevgiyle kalın! (NOT:Eğer başarılı olursam,diğer bayanlara da zayıflama konusunda yardımcı olacağım,soz
-Pinpink