Merhaba kızlar Aslında kilolarımın gecmişi 6 yıllık... Universite sınavına hazırlanırken aldım bu surecte surekli kilo aldım verdim ama hicbir zaman eski halime donemedim.15 kilo aldım ve şu an hala 10 kilosu uzerimde. 23 yaşındaym. 1.70 boyunda ve tam şu an 74 kiloyum. (sabah daha guncel bir kilo yazacağım tahmini kilom)Aslında şişman mı duruyorum hayır? Herkes kilomun bana cok yakıştığını soyluyor ama ben artık yoruldum. Bu sebeple karar verdim ve ilk hedef olarak 70 kilo ve sonraki hedef 65 kilo ve kendime Yeni yıla kadar zaman verdim; cunku bu kiloları 1 ayda almadım ve 1 ayda vermek gibi bir caabam da yok. Yaprıklarıma gelince şoyle sıralayabilirim:

Tam 18 temmuzda başladım tahminimce 75 kiloyu geciktim biraz.

1. O gunden bu gune değin bir hedef koymadım kendime. Neyi ne kadar yiyebilirim neye dayanabilirim neye dayanamam onu olctum...

2. Leslie Sansone 2 mile ile 4 gun yurudum. O gun bu gundur bazen verdiğim 1 gun aralar ile 3 mile yapmaya başladım cok yorgunsam 1 mile yapıyorum yani gunlerimi sporsuz gecirmemeye gecirirsem de ya evde iş buluyorum, ya da gunluk aktivitelerimi daha yorucu hale getiriyorum

3. Beyaz ekmeği hayatımdan cok uzun zaman once cıkartmıştım zaten bu sebeple sadece sabahları 2 ya da 3 dilim karmez marka light ekmek yiyorum. Cok nadir metabolizma alışmasın diye icini yemeden beyaz ekmek de yediğim oluyor.

4.Şeker 3 senedir hayatımmda yok. Her şeyi şekersiz iciyorum.

5. Bir yemeği yedikten sonra kafamda diğer oğunu kurardım ne yesem diye artık onu yapmamaya calışıyorum.

6.Canım bir şeyi cok mu istedi yiyorum ama daha az.

7.Bol bol su iciyorum. Sabah kalkar kalkmaz ve gunde 2 adet soda iciyorum ve 7 otlu cay iciyorum.

Aklıma gelenler bunlar. Bu arada bu 13 gun icinde dışarıda ağır şeyler de yedim. burger, mc donalds gibi... sadece 6-7 patates yedim o kadar iceceğimi de asitli değil mesela ice tea ictim. Yani şimdilik boyle başladım Sormak istediğiniz bir şey oursa ben buradayım Yarından itibaren de ne yediysem yazacağım Hadi bana bol şans Bu arada bana katılmak isteyen varsa başımın ustunde yeri var