Kucukken cok zayıftım herkes benımle dalga gecerdi Hatta hic unutmam, 2 tane arkaadasımın 4. sınıfta yavaşca goğusleri cıkmaya başladı benımkıler hala yok Benımle dalga gecerlerdi.. Ay senin ki hala cıkmadı mı diye. :26: Her zaman dua ederim goğuslerim cıksın diye.. Şimdi bir o arkadaşlarımın goğuslerine bak bir de benimkilere. Onların 75 benım ki 90!6. sınıfta yavaşca kilo almaya başladım artık kendime geliyordum yavaşca. Cok cok zayıf değil zayıftım ideal gibi birşeydi. 7. sınıfta da aynen boyle gecti. 8'de almaya başladım goğuslerim buyumeye başladı ve Lise 1'de artık boyle biraz fazlalıklarım cıkmaya başladı. Goğuslerimde buyudu, durduramadım Bir sevgilim oldu hayat guzeldi oyle boyle, 6 aydan sonra ayrılık oldu kendimi yemeye icmeye verdim hafif şiştim, yarım dunya bile dediler yani. Sonra ben sevgilimle tekrar barıştım. Artık ideal kiloda olmak istedim. Fazlalıklarım olmadan, giydiğim herşeyde 1 beden buyuğu var mı demeden.. 56 kilo boyum 1,55 di. Şimdi boyum 1,57 ve 53 kiloyum sadece 4-5 kilom gidicek o kadar.. O yuzden gunluk acmaya karar verdim.
Sabah 7'de uyandım, yeğenim 9 aylık onunla oyun oynamaya calıştım birazcık yoruldum tabi.. Sonra 10 oldu kahvaltım;
2 dilim salam
2 dilim kaşar
Biraz kepek ekmeğiyle yumurta, haşlanmış değil maalesef
herneyse biraz cay iceyim dedim ama boğazım yanıyor, icemedim.
Herneyse..

Sabah boyle saat 3'te falan tekrar yiyeceğim Akşam 7'de bugunluk menuyu kapatacağım..

İnşallah gene canım bir şeyler cekmezse