Merhaba.Aslında kadınlar kulubu olayına cok uzağım ama ne zaman zayıflama ile ilgili bir arama yapsam karşıma cıkıyordu bende 2-3 ay once uye oldum.Kilo seruvenim aslında benim kilomda olanların yabancı olmadığı bir seruven.Obez bir cocukluk,genetik obezite,cok uzun yıllar diyet seruvenleri,insulin direnci vb.
O kadar uzun zamandır zayıflama cabasındayım ki (tabii kendimce) başaramadıkca kendime olan saygımı yitiriyorum.Ocak 2011 de artık profesyonel destek almalıyım diye başladığımda 124 kg idim.Bir endokrin uzmanına gittim,insulin direnci teşhisi ile metformin başlandı ve diyetisyene gonderdi.Ayda bir kontrole gidiyordum diyetisyene ama sadece ilk bir iki ayda 5-6 kg verebildim.Bu arada hergun en az 45 dk. yuruyordum.O zaman kendime bir hedef koymuştum 2012 ocak ayında en az 99 olacağım diye ama başaramadım.
Benim sorunum uzulduğumde kendimi yemeye vermek sanırım.E malum hayat o kadar da kolay değil.Son zamanlarda farkettim ki yemeye sığınıyorum.Tabii boyle deyince kontrolsuzce yediğimi duşunmeyin.5 gun kontrolsuz yedimse 20 gun kendimi tutmaya calışıyorum.
Şimdi yeniden bir kilo verme surecine giriyorum Hergun yediğimi ictiğimi ve yaptığım sporu buradan paylaşacağım.Aslında bir defter edindim yazayım hergun diye ama o cok tatmin etmiyor insanı.Diyetten ara oğunden,bir kibrit kutusu olculerinden o kadar sıkıldım ki, bu defa sadece kendi bildiğimi yapacağım.Fikir olarak Karatay diyetini benimsiyorum ama ekmek,makarna yememek zor gercekten.O nedenle kendimi cok da sınırlamadan kendimce uygulayacağım.
Bu defa başarmalıyım,dilerim sizlerde bana destek olursunuz.
Şu an 113 kiloyum.Bir yılda verebildiğim toplam kilo 11 yani.Aslında yazınca farkettim cok da kotu değilmiş.11 kg almış da olabilirdim.Şimdi hani diyorlar ya hedef belirle,daha kolay ulaşırsın.Benim hedefrim her ay dort kilo verebilmek.
Uzun bir yolum var arkadaşlar.Dilerim sizin de desteklerinizle bu uzun yolu tamamlarım..
Notuss'un Diyet Gunluğu
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Notuss'un Diyet Gunluğu