Simdi defalarca denedigim diyetleri filan anlatmicam burda....Gecmis Gecmistir ! Oyle degil mi ?
Kendimden kisaca bi ozet geceyim.... 22 yasinda ; evli ; 1.63 boy ve 94 kiloyum ! Yani Obez kategorisindeyim bu yasta...
Ustelik dogum yapmadim ve sadece 6 aylik evliyim...Evlendikten sonra iyice kendimi eve kapatim hic bir yere cikmak istemiyorum oturdukcada evde oturup yiyiyorum kilo aliyorum.....
Kilolu olmak her yonden insanin moralini bozuyor.....Mesela alisverise giderken begendigim kiyafeti aliyorum ustelik 38/40 beden olalini olur ki birgun zayiflayip giyersem diyee ama aylar geciyor hala o kiyafet dolabimda duruyor.....Allah sizi inandirsin sadece leggings giyiyorum oda lastikli oldugu icin :/ NEYSEEEEEE GELELIM ASIL MEVZUYA

Ben diyete basladim 1 Eylul'de Allaha sukur iyi gidio ama bugun biraz kacamak yaptim :/ Ama yinede kendimi frenledim :// !
Kendim icin esim icin zayiflamak istiyorum ama en cokda annem icin annem cok uzuluo :/

Zayiflama motivasionunu kendimde gordum o yuzden buraya uye olup hep birlikte desteklerinizle zayiflamaya karar verdim birbirimize destek olursa daha kolay olacagini dusunuyorum

Yarinden itibaren Menulerimi buraya aktaracagim

Motivasion cumlemiz : ! YEMEK AGIZDA BIR DAKIKA BILE KALMAZ AMA MIDEDE 2 SAAT KALCADA 3 AY KALIR !

Hadiii bakalim kilolarla vedalasma zamani