artık kesin kararlıyım,bu sefer olacak...
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- artık kesin kararlıyım,bu sefer olacak...
-
18-09-2022, 12:28:34merhaba arkadaşlar.daha once cuma zayıflama yarışmasına katılıp baya bir kilo vermiştim.81 kiloya kadar inmiştim.ama ne yazıkki tekrar 95 kiloya cıktım.şuan kendime cok kızıyorum cunku benım zayıflamam gerekiyor.cunku anne olmak istiyorum.doktorlar mutlaka kilo vermelisin dedi.benim bunyem kiloyu kaldırmıyormuş.cunku bende hicbir sorun bulamadılar ve buna bağladılar artık sorunu.ama benim iştahım cok acık.ev yemeklerinden ziyade abur cubur cok yiyorum.ozellikle cikolata,tatlı ve cekirdek.istemiyorum yemek ama dayanamıyorum.kendimi takip etmek ve allah izin verirde zayıflarsam insanlara ilham verebilmek icin buraya gun boyunca yediklerimi ve haftalık kilolarımı yazacağım arkadaşlar.sizde arada bir bakarsanız ve yanlışımı gorurseniz uyarırsanız arada sevinirim.ne yersem hangi sporu yaptıysam kac kilodaysam yalansız yazacağım.bu sabah itibariyle kilom 94.500 ilk hedefim 90 kilo.sanırım ilk başta ilk 2 haftada bu dort kiloyu verebilirim diye tahmin ediyorum.şimdiden herkeze teşekkurler arkadaşlar.gazamız mubarek olsun