yani ne desem boş sevgili mercimekli koftelerim... artık utanıyorum vallahi siteye girmeye..
tam 1 yıldır kilo verme-diyet yapma cabaları icinde cebelleşiyorum. ama harbi cebelleşiyorum yani oyle boyle değil. yeni bi diyet oğren-başla-bitir-cıldır-krizlere gir-diyeti boz- ptesi yine başlarım bu son pizza de vs vs vs...
ama yok... olmuyor yani. son zamanlarda okuduğum kitaplar sayesinde iradesizim diyemiyorum kendime. en son şu dukan diyeti zımbırtısına daldım. yahu yok boyle bir şey! 5gun atak yaptım iyi hoş... ama 6.gun delirmiş gibi yiyeceklere saldırdım. ama delirmiş gibiydim gormeliydiniz... ben meyvesiz yaşayamam ki. turk kızıyım ben. benim ulkem sebze meyve bakımından zengin! kendimi manavın onunden gecerken sınırlayamam! pazara gitmeyi sebzeleri meyveleri gormeyi dolaba yerleştirmeyi seviyorum ben yahu!
ayrıca cektiğim kabızlık da cabası... yemin ediyorum yok boyle bişey yahu. o nasıl kabızlıktır anlatamam. icim kurumuş yeminle. cok zordu hanımlar coook zaten 3 kilo verdim hemen arkasından 5 kilo aldım deli gibi yediğim icin. doğru olan bu değil kesinlikle...
daha once başka bir sitede gunluk yazıyordum. o gunlukte egzersizlerim, beslenme duzenim, okuduğum kitaplardan alıntılar ve diğer uyelere sorularım, gunluk hayatta karşılaştığımız ufak tefek mutluluklar filan da vardı lakin kilitlendi. dondum dolaştım geldim buraya
bu gunluğun acılışı ''bugun diyete başlıyorum'' duşuncesiyle ortaya cıkmadı. yani oyle kısa sureli bir gunluk olmayacak. zaten bir suredir sağlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum. neden bunları diğer kadınlarla paylaşmayayım ki diye duşunmemin sonucu ortaya cıktı yani. sizden tek isteğim beni yalnız bırakmamanız ve destek olmanız.
zaten cok seveceksiniz bu gunluğu. cok guzel ve eğlenceli bir şekilde susleyeceğim cunku egzersizlerle-beslenmeyle- hafif yemeklerle vs

şimdilik bu kadar. opuyorum sizleri.