merhaba arkadaşlar şeker hastası olduğumdan kaynaklı ayrı bir konu acma ihtiyacı hissettim.5 yıldır şeker hastasıyım.tanı ilk konduğunda kilom 102 idi.doktorum kilo vermem gerektiğini soyledi.ilk 1 yıl kilo verme gibi bir isteğim olmadı.şeker hastası iseniz o istekde siz kararlı olmadığınız surece gelmez.Sonraki yıllarda arada bir diyet yuruyuş derken 77 kiloya kadar duşebildim.verdiğim kiloları almamaya gayret ettim tabi.son 5 aydır ne bir diyet ne bir egzersiz yaptım.dolayısıyla bu kiloda takıldım.gecenler diyabet doktoruna gittiğimde ideal kiloma duşmem gerektiğini soyledi.daha sağlıklı olabilmem ve cocuk sahibi olmak istediğimde ileride sağlıklı bir hamilelik donemi gecirebilmem icin.daha onceleri diyetisyene gittiğim icin nasıl beslenmem gerektiği konusunda az cok bilgim var.ben kendi beslenme tarzımı ve bu sure zarfında neler yaptığımı sizlerle paylaşmak isterim.eğer sizde bana katılmak isterseniz bana destek olmak isterseniz mesajlarınızı bekliyorum.benle beraber diyete başlamak istiyorsanız diyabeti olanlar icin ozellikle ozel bir durumumuz olduğu icin diyetisyeninizden size ozel diyetinizi kullanmanızı oneririm.siz benden ben sizden cesaret alarak başarı elde etmeyi umuyorum.her zamanki diyet başlangıc yanılgılarına aldanmayarak yarında itibaren demeyerek şimdi şuanda diyete başlıyorum arkadaşlar.