arkadaşlar herkese merhaba. artık bende bir gunluk acayım kendime dedim.size kısace son kilo verme deneyimlerimi anlatayım gerci cok uzun değil. corba diyetiyle 2 kilo verdim isvec diyetiyle 3.300gr boylece 75ten 70e kadar indim şimdide 65e inmeye calışıcam. asıl hedefim 60 hadi bakalım desteklerinizi bekliyorum.şimdilik forumdan bir arkadaşımın kendisininde uyguladığı bir listeyi uygulayacağım.isteyen olursa bana katılabilirsiniz. yarın sabah başlıyorum

işte liste ;

SABAH:
ac karnına limonlu ılık suyla başla gune... limon yağ eritir.aynı bulaşık deterjanlarında olduğu gibi...

yarım saat sonra
peynir,zeytinyağlı kekikli domates, zeytin, haşlanmış yumurta(butun diyetlerde vardır tok tutar)
1 dilim ekmek yiyebilirsin amaaaaaaaaa yemezsen insulinin duşmez aclık hissetmezsin...

ARA OĞUN 1LT SU
yeşil elma yada muz ve uzum haric meyve.. bunlar acıktırır yeşil elmanın yağ yakına faydası coktur....

OĞLE:
1 dilim ekmekle birlikte
haşlanmış 1 tavuk yiyebilirsin..ızgarada olur ya da
1 dolu tabak bulgur pilavı yiyebilirsin.ya da
2 tabak corba yiyebilisin.yada
2 tabak sebze yemeği yiyebilirsin..ya da
5 ızgara kofte yiyebilirsin.... yada
1 tost yiyebilirsinya da
istediğin kadar salata ve yoğurt yiyebilirsin.......

ARA OĞUN 1 lt SU
yeşil elma yada muz ve uzum haric meyve.. bunlar acıktırır yeşil elmanın yağ yakına faydası coktur...

AKŞAM

1 dilim ekmekle birlikte
haşlanmış 1 tavuk yiyebilirsin..ızgarada olur ya da
1 dolu tabak bulgur pilavı yiyebilirsin.ya da
2 tabak corba yiyebilisin.yada
2 tabak sebze yemeği yiyebilirsin..ya da
5 ızgara kofte yiyebilirsin.... yada
1 tost yiyebilirsinya da
istediğin kadar salata ve yoğurt yiyebilirsin.......

1lt SU

akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyebilirsin...

TATLI OLARAK 1 TOP DONDURMA YİYEBİLİRSİN........
PATATES,MAKARNA,PİRİNC PİLAVI YASAAAAAAK............ COK CANIN İSTERSE 1 KAŞIK YİYEBİLİRSİN.... TOPLAMDA 3 LT SU

GUN İCİNDE MADEN SUYU VE AYRANI KARIŞTIRARAK İCİN... DOPİNG GOREVİ GORUR..ENERJİNİZ DUŞMEZ
SPOR YAPARKEN KARBONHİDRAT (EKMEK TURU YANİ..)TUKETMEYİN CUNKU VUCUT ONCE ALDIĞIMIZ KARBONHİDRATI YAKAR SONRA O BİTİNCE VUCUTTAKİ YAĞLARI YAKAR.... KARBONHİDRAT ALMAZSAN DİREK OLARAK VUCUTTAKİ YAĞDAN İŞE BAŞLAR.............