Merhaba arkadaslar oncelikle coğumuz benzer sorunları yasıyoruz bunların cogunu okudum ama ben de fazla kilolar nedeniyle cok uzuldum...en basta erkek arkadasım zamanla benden vazgecti tabıkı bunları kıloya baglamadı ama ben emınım cunku her seferinde yuzume vuruyordu zaten .. ben onunla butun bir geleceği duşunurken o vazgecmeyi cok kolay olarak secti ve bitti...1 yılı gecti bırakalı..artık olmaz biliyorum ama ben de kendıme gelıyorum artık yavas yavas zaten cok yemek yiyen biri değilim ama dengesiz beslenme fazla kilolara hukmediyor sankı..cıkolata ve kola en basında bu kotuluklerin..once onları kestim .. 15 gun once yenıbir diyete basladım cok zorlayıcı bir diyet degil ama bazı hastalıklarım oldugu icin cok da ac kalmamam gerekiyordu ..kendımı cok tuttum az da olsa 4,5 kilo verdim simdi hedefim 15 kiloyu vermek gorduğunuz gibi 20 kilo fazlalık var ..bunlar bittiğinde sevgilim bana doner mi tabıkı hayır ..onun istedigi her zaman zayıf ve kendıne gore bır kızdı..ben hıc oyle olamadım..zayıf oldugumda bana donmez ama benim kendıme olan guvenım gelmeli ki beni sımdıye kadar kımse boyle hıssettırmedı hem ask konusunda hem de kılo yuzunden sıkayet etme konusunda asıktım ona gercekten..
onun dısında kımse kılolarımı soylemedı bana cunku o kadar rahatsız edici gozukmemesinin nedeni boyumun uzun olusuydu ..yıne de ben kendımın farkındayım zayıflamam sart hem bundan sonra yenı bır hayata baslamak sarttı dımı kızlar