Kızlar hepinize merhaba ;

Ben 26 yaşında , 1.65 boyunda ve tam 85 kiloyumm Kendimi bildim bileli hep kilolu oldum ve hep zayıflamaya calıştım ama hic bir zaman başaramadım. Bu yılın haziran ayında evlendim. Evlenmeden once 85 kiloydum. Zayıflamak icin cok uğraştım , daha doğrusu cok uğraşmadım hep kararlar verdim ama hic uygulayamadım. Diyetisyene gittim,nişanlıma sozler verdim. Olmadı , olmadı.... Cok iradesizim. Hic kendimi kontrol edemiyorum. Zar zor duğun oncesi 7 kilo verdim ve 78 kiloyla dombili bi gelin oldum Ama evlendikten sonra işi bıraktım.Ye , ic , yat moduna gectiğim icin aynen hepsini 3 ay icinde geri aldım ve yine 85 kiloyum. Ama artık yeter diyorum. Cunku 1 yıl icerisinde hamile kalmayı planlıyorum ama bu kiloyla hamile kalırsam doğuma girerken 110 a vururum heralde. (Allah korusun)
PKO hastasıyım ve insulin direncim var. Bunun icin gerekli ilacları kullanıyorum ancak kilo vermem normal sağlıklı insanlara gore daha zor oluyor. Ama yine de bu sefer başaracağıma inanıyorum. Bir donem gittiğim diyetisyenimin verdiği listeyi yeniden uygulayacağım. Her akşam burada o gun yediklerimi ve yaptığım sporumu paylaşacağım. Bana destek olmak veya beni kendine destek olarak gorup beraber zayıflamak isteyen arkadaşları bekliyorum. Hedefim 65 kiloya duşmek. Yani toplam 20 kilo vermek istiyorum. İnşallah başarırım
Listemi sizlerede faydası olacağını duşunduğum icin paylaşacağım.Uygulaması kolay ve işe yarayan bir liste. Sizede tavsiye ediyorum.
Umarım bu seferde hayal kırıklığına uğramam. Desteğinizi bekliyorum....