boyum 1.60 kilom bundan 1 ay once 71di 21 yaşındayım bu arada arkadşlar.cocukken zayıftım sonra ergenliğe girince biraz kilo almaya başladım ama o kadar değil.ortaokul bitirdim liseye başladım liseyide bırakınca evde oturdum bayağa kilo aldım en son 71 kilo olduğumu gordum tartıda.cevremde kilolusun diyen yoktu pek, giydiğimde yakışırdı erkek arkadaşım vardı oda zayıflama kal bole derdi ama ben hep zayıf olmak isterdim.kız kardeşim var 170. boyunda 60 kilo cok guzel fiziği var bna zayıflamam gerektiğini hep solerdi ama ben kilolu olmadığımı duşunurdum.birgun karar aldım kız kardeşimin cabalarıyla zayıflamak icin ve başardım sayılır bir ay once 71 kiloydum şuan 66.6 kiloyum.iik hedefim 65 kiloydu sonraki hedefim 55 kilo olmak ve istediğim kiloya geliyorum yavaş yavaş oncellikle inanmak gerekiyor bunu anladım ilk başladığım zamanlr hic kilo veremedm 300 400 tane ip atladım şınav cektim egzersiz yaptım bol su ictim zaten ekmek yemezdim ekmeği makarnayı pilavı vs hayatımdan cıkardım.artık pek fazla almıyor midem bol elma yedim sabahları yeşilcay ictim şekersiz.kız kardeşim beni bu halimle gormedi henuz bugun gelcek bakalım ne diyecek cok mutluyum insan başarınca hepsi oluyr.acıkoğretimden liseyide bitirdim şimdi kpss sınavının sonuclarını bekliyorum.yapmanız gereken tek şey inanmak.kendinize iyi bakın: