Makine muhendisliği 2. sınıf oğrencisi kilosu yuzunden yuzune bile bakılmayan dışlanan dalga gecilen adam yerine bile konulmayan 18 yaşında polikistikover sendromuna sahip bir kızım . Gorduğum dayandığım en son sınır 115 oldu boyum 1.73. son 4 yılım aşırı kilolu bir insan olarak geciyor. Universiteye başladığımda 92-95 arası bir kilodaydım tam hatırlamıyorum ozel bir yurtta kalıyordum ve yemekleri icler acısı olduğu icin hazır beslenmek zorunda kalmıştım ve nerdeyse haftanın 4-5 gunu burger kingten besleniyordum sınav zamanları bu her gune cıkıyordu bazen gunde 2 kere yediğim bile oluyordu. mart ayı bir tartılayım dedim ve o an 115 rakamını gordum 1 ay boyunca her gun 2-3 saat yuruyuş+koşu yaparak 108 kiloya inmiştim ama o kadar zorlama cabuk pes ettirdi beni ve haziranda eve gittiğimde tekrar o rakamı gordum dukan yapmaya calıştım (boooll kacamaklı ) o şekilde 1ay gibi bir surede 107 gordum ama hic spor yapmıyordum. Maymun iştahlı ben dukana da devam etmedim ve kendimi bıraktım allahtan ki dukanı bırakınca o kadar ahım vahım bir kilo alımı yaşamıyormuşsunuz gercekten 109u gordum ve yuruyuşlere başladım haftada 3 gun 12km yuruyordum 2 3 hafta devam ettim ona da sonrasında bir donem bir tabir var ya hani hayvan gibi yiyordum geri kalan zamanlarda ise aşırı dikkat ediyordum nasıl bir mantıksa artık bu şekilde 95-96 rakamlarına kadar indim. Cenazelerimiz oldu 1 ay o donemde tekrar 100lu rakamlara ulaşmayı başardım yurda donduğumde 101-102 arası bir rakam gosteriyordu neyse 3 hafta kendi cabalarımla 97ye kadar inmişken tehlikeli bolge olan istanbuldaki anneannemlere gitmek zorunda kaldım 10gunluk surecten sonra 102 rakamını tekrar gordum 4 gun once şuan 100.4 kiloyum ve doğum gunume kadar 80 olmak istiyorum artık kararlıyım bayramdan sonra spor merkezine yazılıyorum ama ne tarz olur bilemiyorum fikirlerini paylaşmak isteyen olursa bu konuda cok memnun kalırım gercekten her gun ne yediğimi ve yaptıysam ne kadar spor yaptığımı ve kilomu yazacağım belki bu şekilde bir disipline sahip olurum cunku ben de o hic olmadı bugune kadar
Doğum gunum 20.02 tam 4 ay var
Yeni Yaşıma Yeni Bir İnsan Olarak Gireceğim!
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Yeni Yaşıma Yeni Bir İnsan Olarak Gireceğim!