bu benim burdaki 2.gunluğum ve inş son gunluğum olur
artık gercekten sıkıldım her sene her sene bu kilolarla ugraşmaktan. her hafta başlamaktan. bir kere yapayım tam yapayım diyorum.
ve bu sefer cok inanclıyım bırakmıycam zayıflayana kadar cekemem bn bole omrumn sonuna kadar gencim bn daha hem

evettt diyete başlama tarihim :05.09.2012
başlangıc kilom : 66.6
bgunku kilom :65.1
hedef: 56

bu kafanızı karıştrmasın. bn dukan diyeti yapıyorum atak evresindeyim ve bu evrede hızlı bir başlangıc oluyor bunu sabah gormş oldum tartıda. tabiki odem atıyoruuz daha cok.birde karbnhdrat ve yag alımı olmadgı icin vuct kendi yaglarını yakıyor.

işte boylee bana katılmk isteyen arkadaşlar memnunytle beklerim cnku ne kadar cok moralimiz ve destegmz olursa o kadar hırsımz irademz oluyor.
belki ara ara foto paylaşımıda yapmayı duşunuyorum bakalm

arkadaşlar bgun itibari ile bu topikte kaynaşmamz acısından daha makbul olacagı icin yeterli sayıya ulaştıgımızı duşunuyorum.. lakin belki istekte bulunulursa 1 kşi daha alabilirz..

bizim ismimiz "SON EKİP" olsun inş bu son diyet topiğimz olur ve diyet başarı oykulerine taşınıriz

KURALLAR​

1. En onemli kuralımız. KENDİMİZE VE ARKADAŞLARIMIZA İNANMAK / İNANDIRMAK..asla diye birşey yoktur.Herks gbi bizde başarabilirz istedikten ve azmettikten sonra. burda kendimize ve arkadaşlarımıza cok iş duşuyor. Lutfen birbirimize destek olalım.yoksa sıkılıp bırakıyor kacamaklar yapıyoruz.ve herşy yeniden başlıyor.benm icin değil kendiniz icin bu SON kez dur diyin bu işe ve bu kilo mevzusu bu topikle SON bulsun...

2.her uye hergun yorum yapmak zorundadır. ozel nedenler ve istisnalar haric.yorumlarında kendi menulerini paylaşmalı ve arkadşlarının menulerine yorum yapmalıdır... unutmayın yapılan her yorum daha da gaza getiirir moral veriri...

3. her CUMA kilo bildirim gunudur. Cuma bildiremiycek olan olursa perşembeden bildirsin.

4.eğer ki kacamak yaptık veya yapıcak olursak imkan varsa once buraya yazalım lutfen.. gerektirdiği şekilde ya kacamaktan caydırıcak gaz verilsin yada o kacamağın yerine başka alternatif sunulsun. amac kacamakları minumuma indrmak..

veee son olarakkk .........kacamak yapan herkes en uygun cezaya mahkum edilir ​

SON EKİP :

serap : başlangıc kilosu :68.3 hedef kilosu :60 /dukan diyeti
gul : başlangıc kilosu :56 hedef kilosu :48 / normal diyet
kalporganik : başlangıc kilosu :59.6 hedef kilosu 54 / dukan diyeti
erva : başlangıc kilosu :66.6 hedef kilosu :56 / dukan diyeti