nasıl mı yapacağım,
sabah 8=00da ,ac karna 1 bardak ılık su
k-bar 1 kase
ara oğun 1 meyva
oğlen k-bar
ikindi bir kase yoğurt
akşam bir ceşit yemek,ekmeksiz.
şeker kesinlikle yok,ama canımın cok cektiğininde tadına bakarım, gece yarısı canımın cektiği cikolatanında arkasından kalorisine bakarım yakamayacaksam yemem ama dayanamayacaksam da ucunda ısırır bırakırım...
sağlıklı beslenmek bana gore yediğinizin 3-te 2sini yemektir ,her şeyden azar azar yemek,ağır yağlı,tuzlu bol şekerli yememek ,kendinize asla denemyin,bu sizin motivenizi azaltır, evet yiyebilrsiniz ama yarısını ,mesela bir gune gittiniz ceşit ceşit ikramlar,bir bıcak isteyin hepsini kesin tadımlık bırakın kendinize gerisini gonderin.. ama iciniz gidiyorsa hala şunu deyin kendinize , incecik olmanın tek yolu bugun bunun fazlasını yemememdir...!! haa birde elinizin altnda bir baskul mutlaka olsun,diyetisyenler pek onermez ama ben faydasını cok gordum,her sabah ve akşam tartıldım,kendimi hep kontrol ettim ,eğer bir eksik cıktıysam ,bir altını hedefledim,ve ona ulaşana kadar azm ettim...
birde kilo verebilirseniz en zevkli tarafı şu oluyor,insanlar şaşırıp kalıyor ,ne yaptın,nolmuş sana,evrim gecirmişsin, sen o musun gercekten,nasıl yaptın anlatırmısın? diye tepkiler almak cok keyifli...
ben başlıyorum....... hedef 8 kg