merhaba arkadaşlar. oncelikle sizlere kilo alma seruvenimi anlatayım.
ben cocukkende hep tombiştim. genc kızlık zamanlarımda kilom bi cıkar bi inerdi ama ben hic takipte olmadım. birgun karar verdim diyet yapmaya. 18 gun boyunca tek bir kacamak yapmadan, spor yaparak suyumu gunde 2.5 lt icerek deva ettim. fakat tartıda sonuc husrandı. gr dahi gitmemişti meğer guatr hastalığım olduğu icin metabolizmam cok yavaşmış. sonra ilacı kullannca normal kiloma dondum. 60-62 arası. evlendiğimde 62 kiloydum.
hamile kaldım 9 ay snra ve doktor beni tarttığında 65 kiloydum evlilik yaramış 3 kilo almışım.
veee işte asıl bomba geliyor tam 19 kilo aldım ve doğum yaptığımda tam tamına 84 kiloydum. o gunden sonra kendime guvenim gitti. eskiden hergun evde olduğum halde cok bakımlı olan ben git gide kendime kustum. fotoğraf cekinmeye bayılırdım artık karelerden uzak durmaya fotoğrafı ceken kişi ben olmaya başladım.
cok deneyimlerim oldu kilo vermek icin fakat bir turlu başaramadım. cunku careyi hep kolay ve cabuk kilo vermekte aradım.
2 ay once diyetisyene gitmeye karar verdim ve azda olsa 4.5 kilo verdim.
bana destek olan rakadaşlarım sayesinde oldu tabi. cok kez kacamak yaptım ama ertesi gun normale dondum. diyet tek başına yapılmıyor. destek lazım
ben destek olmaya hazırım ve szlerden de desteklerinizi bekliyorum