selam kızalar ben 24 yasında 1.67 boyunda 99 kıloda bı bayanım dogumdan sonra ınanılmaz kılo aldım 2 sene once zayıflama ılaclarıyla kılo verdım 70lı rakamları gordum fakat sonrası.....
sonrası tamamen ıcler acısıydı, verdıgım kıloları fazlasıyla gerı aldım saglıksız beslanmeler asırı tatlıya duskunluk falan derken suan 100lere dayandım sayılır artık cok rahatsızım annemın kızım cok kılo aldın demesı, hele esımın sureklı zayıflamam yonunden elestırılerı, cevremdekılerın surek lı kılo almıssın demelerı benı dahada ıtıyo gıbı gelıyo benı yemege artık yolun sonuna geldım sanıyordum ben hayatıma bole devam edıcem sanıyorken bu sıteye rastaladım ole hıkayeler gunlukler okudum benı tesvık edıcek sankı kendıme guvenı geldı .. ama yapamamktan korkuyorum en son dıyetısyene gıttım haftada bır kontrol dedı ama ınanın burda okuduklarım kadar benı tatmın edıcek bı konusma motıve dahı yapmadı benım ıhtıyacım destak galıba kendıme karsı guvenım yok etrafımdakıler okadar yıprattılar kı bu duyguyu onlara kandımı ıspatlamm lazım en onemlısı kendım ıcın zayıflamm lazım.bı magazaya gırıp 50lerde bı kıyafet arama cok acı bısey. pantolan alıp enfazla 5 kere yada 6 kere gıyıp bacak surtmalerınden dolayı arasının yırtılması bambaska bısey. artık ne kıyafet alıyorum nede baska bısey yapıyorum elımden gelse evden dısarı cıkmak ıstemıyorum cok mutsuzum nasıl yapıcagımı bılmıyorum.umarım burda sızlerle sız"ın degerlı yorumlarıyla gusel tavsıyalerıyle kendı ozume donucegıme gonulden ınanıyorum allahım yuzumu kara cıkartmasın uzun bı seruven benı beklıyo bunu bılıyorum tek ıstedıgım 70 kıloya ınmek ve ısteyıpde yapmıycamdan orkuyorum ırdemın nefsıme hukmetmesınden korkuyorum sımdıden herkese yurudugu bu yolda cokkkk cokkk cokkk basarılar dılıyorum umarım basarıcam....