Merhabalarrrr. 17 yaşındayım. yani herkes tarafından kilo vermenin en basit olduğu duşunulen cağlar. basit kilo vermesine de, 17'nin daha altındaki yaşlar iradenin de en zayıf olduğu yaşlar bence. hatırlarım da benim 2-3 katım yiyen kızlar 1 gram almazken ben katlanarak geri alırdım. hayatın cok adaletsiz olduğunu duşunurdum. şimdi de cok buyumuş sayılmam ama bakıyorum da kilo vermek zor değil o kadar da. tamam azim gerektiriyor ama amansız hastalıklar kadar kotu mu? şuan uzulerek soyluyorum en yakın arkadaşım meğer ne kıskancmış. uzuluyorum, suratın guzel falan diye kandırdı. sonra ne zaman konu acılsa kilolarımla dalga gecti. tipsiz suratsız olsa da fiziği vardı tabi karşı cinsler onu tercih etti. bu sefer gaza geldim cok. kk'yı takip eden genc kızlar veya hanımlarla motivasyonu sağlamak istiyorum. cunku kiloluyken moralim hep bozuk en buyuk derdim bu sanki kilo versem duzelirim gibi geliyor..... umarım benimle olursunuz birbirimize destek cıkarız.

not: 4 haftadır sabah ve oğlen dokuzlu cay iciyorum cok faydasını gordum ve abur cuburu cıkardım hayatımdan porsiyonlarımı kuculttum. 82 kilodan 78'e indim. mutluyum