Selam kızlar
Sanırım artık ne yiyip ictiğimi duzenli bir şekilde not almayı ciddiye almam gerekiyor gorunce dayanamadım en iyisi ben de yazmaya başlayayım dedim
kısaca hikayemden de bahsediyim.
yaşım 19 kilom 74 boyum 155
Bu fazla kilolarsa benim cahilliğime dayanmakta. Lisedeyken bir donem kendimi kaptırıp 5 6 kilo aldım ve hep soylenen bir nasihat vardır ya fazla kilon ne kadarsa hep ikiye katlanır co kdoğru kızlar. Benim de o fazla 5 6 kilom universiteye hazırlanma doneminde oldu 10 kilo sonra bir yıl daha hazırlanmaya karar verince gozumu kor oldu. Kendimi tamamen sınava odaklayınca kendimi kaybettim kızlar cahillik işte 8 kilo falan aldım sanırım. Ve o kiloalrın hepsi şu an gitmiyor Eğer bu yazıyı okuyan benim gibi kızcağızlarımız varsa şu nasihatimi unutmasınlar "iki eliniz kanda da olsa yemeğe dikat ediceksiniz kilo almanın hicbir bahanesi yok"
Sounc olarak ustelik bir de şu an yurtta kaldığım icin diyet yapmam bira zorlaşıyor sonucta ne yiyeceğime ben karar veremiyorum ama yavaş yavaş toparlamaya calışıyorum bir şeyleri
Burayı da alışkanlık haline getirdiğim zaman daha duzenli olucam sanırım
Benim sorunum pes etmek. Başlayıp başlayıp bırakmam. Bu konuda da zamanında kilo vermiş, azmedince karşılığını almış birilerinden destek bekliyorum kızlar hadi hep beraber ystarı zayıflataalımmmm
Neler yapabilirim neler yapmamalıyım yaptığım yanlışlar hepsini cekinmeden yuzume vurursanız o kadar mesut olurum ki hadi kızlar
kısa vadede 15
uzun vadede 25 kilo sizin de desteğinizle bence başarabilirim