Herkese merhabalarrr. Ben Secil. 20 yaşındayım boyum 159 cm ve kilom 80. Obezliğe cok az bir yolum kaldı sizin anlayacağınız. Daha once diyet yapmayı belki 22313423 kez denedim ama olmuyor olmuyor 2 verip hooopp 5 alıyorum 3 verip hooopp 6 alıyorum derken derken bu gunlere kadar geldik. Bir arkadaşım lahana corbasını dene işe yarıyormuş dedi. Bende denemeye karar verdim. Bugun diyetimin ilk gunu. Bu başlığı acarak diyetimle ilgili değişiklikleri gun be gun yazmaya karar verdim. Ben tam bir abur cubur bağımlısıyım. Bir oturuşta dunya kadar abur cuburu yiyebilirim. Bu sebeple bu sayfanın ve sizlerin kriz anımda bana cok destek olacağını duşunuyorum. Şimdiden cok teşekkur ederiimm.
Kendime 24 gunluk bir diyet programı hazırladım. 7-5-7-5 gunluk periyotlar halinde uyulayacağım bu diyette ilk 1 hafta lahana corbası diyeti yapacağım sonraki 5 gunde normal besleneceğim.
Bugun yediklerim:
2 elma
1 portakal
4 mandalina
3 oğun lahana corbası
2 litre su
Diyete gore bugun sadece meyve ve corba tuketebilirim. Şu anda pek aclık cekmiyorum. ilk gunumu inşallah kazasız belasız atlatacağım...
Lahana corbası dediler..
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Lahana corbası dediler..