merhabalar atık yeni bir hayata merhaba demenin vakti geldi sanırım.
cocukluğumdan beri tombiş bi cocukluk gecirdiğim ergenlikte kilo artışım devam etti ve ben pko olduğumu oğrendim.. doktorun zayıflamazsan iyileşemezsin bu durum da ileride senin anne olmana engel olacak dedi. ama ben ne yaptım? yemeğe devam ettim..:2: artık zevk icin yemek yiyen, hayatını nefsinin isteklerini tatmin etmekle geciren bi zavallı biri haline geldim. yedim.. yedim.. yedikce pişmanlıklarım mutsuzluklarım benimle beraber buyudu.. midemi tıka basa doldurana kadar yedim sinirlendim yedim, uzuldum yedim, mutlu oldum yedim, dışarı cıkarken bile acaba nerde ne yesem diye duşunmeden kendimi alamıyordum. ama artık dayanamıyorum uyanmak istiyorum biran once bu kabustan hayatımın en guzel cağlarını ben evimde tıkınarak geciriyorum cunku beni mutlu eden tek şey bu. ama artık bu duruma dur demenin vakti geldi..

2 gun once 94,5 kg ile başlayan sağlıklı beslenme yolculuğumda şuan ikinci gunumdeyim ve kilom 92,5 şu an sanırım vucudumdaki odemleri atıyorum peki başka neler yapıyorum bol bol su iciyorum bu yuzden saatte bir tuvalete cıkmak zorunda kalıyorum sanırım bu iyiye işaret :130: onceden bir bardak caya 2 kup şeker atan ben hayatımdan şekeri tamamen cıkarttım artık şekersiz cay icmeye başladım biraz zorlanıyorum ancak bir yerde okumuştum beynimizin bir maddeye bağımlılığının sona ermesi icin 15 gun boyunca onu tuketmemek gerekiyormus onumde koca bir 13 gun var sonrası kolay Allah'ın izniyle : ekmeği sabah kahvaltıları dışında tuketmemeye calışıyorum. tatlıyı hamur işini pilavı makarnayı hayatımdan cıkartmaya karar verdim şuanlık bir sorun yok inşallah boyle devam eder

Diyete başlayalı 2 gun oldu şimdiden 2 kilo gitti hedefim 90 a duşmek ondan sonra 85 ondan sonra 80.... bu boyle 65 e kadar devam edecek. kucuk hedefler koydum onume vermem gereken 30 kilo var ama bunu zamanla vermeyi planlıyorum acelem yok ihtiyacım olan şey sabır ve irade.. ama eminim ki bana en buyuk destek bu gunluk olacak her gun kilomu ne yediğimi buraya yazmayı planlıyorum boylece motivasyonum hic bitmeyecek inşallah desteklerinizi bekliyorum kızlar opuyorum cok

SABAH

yarım simit 138 cal.
20 gr beyaz peynir 50 cal
1 bardak şekersiz cay

ARA OĞUN

1 yemek kaşığı yulaf 36 cal
1 cay bardağı sut 100 cal

OĞLE YEMEĞİ

1 porsiyon kuzu soğuş 237 cal
salata 93 cal
bir ince dilim ekmek 65 cal

(oğle yemeğini oldukca gec yedim bu yuzden ara oğunle gunu noktalandıracağım.)

ARA OĞUN
yarım portakal 25 kal

gunu 734 cal. tuketerek kapattım şimdilik bi kazınma, aclık yok gibi darısı diğer gunlerin başına

melike ve bennnn yarışıyoruzz

isimbaşlangıc kilo şuanki kilo hedef kiloSİSKOCAN9591.565MELİKEA123969565
[/QUOTE]