Şu anda tek istediğim biraz icimi dokmek,dertleşmek ve sizin yorumlarınızla gaza gelebilmek..Hep birilerinin iteklemesiyle mi bişeyler başarmak zorundayım .Bu siteye lise 1 den beri giriyorum diyetle ilgili okumadığım topik denemediğim diyet yontemi kalmadı..Aslında diyet yaptıkan sonra kilo veremeyen bi insan değilim hatta tam tersi bi diyet yaptığımda 1 haftada 4 kilo bile vermişiliğim var. Ama olay onu surdurebilmekte iradede bitiyo ve ne yazık ki en uzun suren diyetim 1 hafta:/
şu an universitedeym cook yakışıklı uzunboylu kaslı bi sevgilim var ve ben 155 boyunda 59 kilo bi kızım Oyle biri nasıl sevgilim olabilir hayret ediyorum ama oda yuz guzelliği benim icin onemli olan desede arada kiloma takılıyo ve bu cookk moralimi bozuyo . Bu yaşa geldim ozguvenim yok ne istediğimi giyebiliyorum ne istediğim gibi gulebiliyorum(yanaklarım şişiyo diye)..Bir başladığım diyeti enn fazla 1 hafta surdurebiliyorum hatta dun başladım bugun yine bozdum. Ve ayın 17 sine kadar 50 kilo olmam lazım . Bu kadar hızlı kilo vermemem gerek ama cidden sevgilimle iddiaya girdik ve kazanmam lazım benim:/ Nolur motive olmam icin yardımcı olun sizde bana katılın hatta bildiğiniz hızlı kilo verdiren diyet varsa paylaşın birlikte yapalım ama nolur bana yardım edin kızlarr