Kızlar merhaba.. Ben 16 yaşındayım. Boyum 166 kilom 95 3 hafta once diyet ve spora başladım. 3 hafta icin de 7 kilo verdim. Yediklerimi sorarsanız ben lise oğrencisiyim.Sabah 6.30'da kalkıyorum.Hemen 1 bardak su iciyorum. Sonrası kızlar BİM'de nugget var bilirsiniz.Fiyatı da uygun.Normalde onlar yağın icinde pişer ama ben tost makinesinde hic yağ surmeden yapıyorum.Hem yağsız oluyo, hemde tok tutuyo. Ondan 3 tane yiyorum, 3 zeytin ve 1 bardak 5'li bitki cayı ya da bazen 1 yumurta ile yağsız tavada omlet yapıyorum yanına 3 zeytin ve bitki cayım.

Daha sonra okula giderken 4 durak once inip yuruyorum. Okuldan cıkınca 5 durak once iniyorum bir park var oranın cevresi 1km 2 tur yuruyorum etti 2km. Ordan da eve yuruyorum. Eve gelince ne varsa yemek ondan yiyorum ekmeksiz. Arada meyve yiyorum portakal ve kivi. Akşamda normal yemeğimi yiyorum. Eğer menude makarna, pilav varsa ya hic ya da 1 kaşık yiyorum. Aralarda da bitki cayımı unutmuyoruz tabii. Haftanın 2 ya da 3 gunu ebru şallının pilates yaptığı videoları acıp 30dk pilates yapıyorum (yalnız top yok, topsuz hareketleri yapıyorum.) Bu şekilde kızlarr Birbirimize yardımcı ve destek olabiliriz ne dersinizz )
melikea123 .!.:
nickname başlangıc kilosu şuanki kilosubu hafta verdiği kgtoplam verdiği kgmavibalonlar95.5 pingu92 84,8 melikea123 94.5 secil1595 79

Genişletmek icin tıkla...